1
Verwarm de oven voor op 185°C. Meng 100 g bloem, de yoghurt, 1 el olijfolie, de Provençaalse kruiden en het zout. Voeg beetje bij beetje bloem toe (tussen 20 en 50 g) en kneed intussen tot een homogeen, soepel en niet plakkerig deeg.
2
Verdeel het deeg in 6 porties en rol het heel fijn uit met een deegrol. Bedek de ovenplaat met bakpapier en leg er het deeg op. Besprenkel het met een scheutje olijfolie, kruid met peper en bak 20 min. goudbruin in de oven, tot de flatbreads mooi krokant zijn. Laat ze op een rooster afkoelen.
3
Serveer bij het aperitief met hummus, kaas, olijven ...
1
Verwarm de oven voor op 185°C. Meng 100 g bloem, de yoghurt, 1 el olijfolie, de Provençaalse kruiden en het zout. Voeg beetje bij beetje bloem toe (tussen 20 en 50 g) en kneed intussen tot een homogeen, soepel en niet plakkerig deeg.
2
Verdeel het deeg in 6 porties en rol het heel fijn uit met een deegrol. Bedek de ovenplaat met bakpapier en leg er het deeg op. Besprenkel het met een scheutje olijfolie, kruid met peper en bak 20 min. goudbruin in de oven, tot de flatbreads mooi krokant zijn. Laat ze op een rooster afkoelen.
3
Serveer bij het aperitief met hummus, kaas, olijven ...