Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenFishsticks en gepaneerde groenten, tartaarsaus met yoghurt
Delhaize logo
  • Fishsticks en gepaneerde groenten, tartaarsaus met yoghurt

Fishsticks en gepaneerde groenten, tartaarsaus met yoghurt

Fishsticks en gepaneerde groenten, tartaarsaus met yoghurt
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 800 g kabeljauwfilets
  • 8 eieren
  • 1 bloemkool
  • 200 g broccolini
  • 2 citroenen
  • 100 g bloem
  • 150 g panko
  • 8 el olijfolie
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 10 takjes rozemarijn
  • 10 takjes tijm
  • peper en zout
  • 100 g yoghurt (voor de tartaarsaus)
  • 100 g mayonaise (voor de tartaarsaus)
  • 20 g kappertjes (voor de tartaarsaus)
  • 40 g augurken (voor de tartaarsaus)
  • 1/2 bussel bieslook (voor de tartaarsaus)
  • 1/2 bussel dragon (voor de tartaarsaus)
  • 1/2 bussel bladpeterselie (voor de tartaarsaus)
  • peper en zout (voor de tartaarsaus)
  • 800 g kabeljauwfilets
  • 8 eieren
  • 1 bloemkool
  • 200 g broccolini
  • 2 citroenen
  • 100 g bloem
  • 150 g panko
  • 8 el olijfolie
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 10 takjes rozemarijn
  • 10 takjes tijm
  • peper en zout
  • 100 g yoghurt (voor de tartaarsaus)
  • 100 g mayonaise (voor de tartaarsaus)
  • 20 g kappertjes (voor de tartaarsaus)

Begin met koken

: 30 min.
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de eieren los met peper en zout. Hak de peterselie, de rozemarijn en de tijm fijn en meng ze met de panko.
2
Snijd de bloemkool in plakjes van 1 cm. Haal de bloemkool en de broccolini door de bloem en tik er het overschot bloem af. Haal ze door de eieren en, ten slotte, door de panko. Bedek een ovenplaat met bakpapier. Schik er de groenten op en besprenkel ze met olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak ze 10 min goudbruin in de oven.
3
Snijd intussen de kabeljauwfilets in stukken van 4 cm en bereid ze op dezelfde manier als de groenten. Schuif de fishsticks ook in de oven en bak ze 10 min. goudbruin (met de groenten, die in totaal dus 20 min. bakken).
4
Maak intussen de saus: hak de augurken, de kappertjes, de bieslook, de dragon en de peterselie fijn. Meng ze met de mayonaise en de yoghurt. Breng verder op smaak.
5
Dien de groenten en de vis heel warm op, met de saus en citroenpartjes.
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de eieren los met peper en zout. Hak de peterselie, de rozemarijn en de tijm fijn en meng ze met de panko.
2
Snijd de bloemkool in plakjes van 1 cm. Haal de bloemkool en de broccolini door de bloem en tik er het overschot bloem af. Haal ze door de eieren en, ten slotte, door de panko. Bedek een ovenplaat met bakpapier. Schik er de groenten op en besprenkel ze met olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak ze 10 min goudbruin in de oven.
3
Snijd intussen de kabeljauwfilets in stukken van 4 cm en bereid ze op dezelfde manier als de groenten. Schuif de fishsticks ook in de oven en bak ze 10 min. goudbruin (met de groenten, die in totaal dus 20 min. bakken).
4
Maak intussen de saus: hak de augurken, de kappertjes, de bieslook, de dragon en de peterselie fijn. Meng ze met de mayonaise en de yoghurt. Breng verder op smaak.
5
Dien de groenten en de vis heel warm op, met de saus en citroenpartjes.
Nutritionele informatie
Energie: 595 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Kids
Lente,Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Kabeljauwfilet | IJsland
Delhaize Kabeljauwfilet | IJsland
3 × +/- 330 gr
+/-€
8
08
Scharreleieren | 5+1
Columbus Scharreleieren | 5+1
6 st
Promo
3
20
Aubergine | Bio
Delhaize Aubergine | Bio
1 st
Bio
    1
    79
    Broccoli
    Delhaize Broccoli
    1 st
    2de tegen -50%
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    35
    Citroen | 1 st
    Delhaize Citroen | 1 st
    1 st
    0
    69
    Panko | Broodkruimels
    Lobo Panko | Broodkruimels
    200 gr
    2
    59
    Kruiden | Peterselie
    Santa Maria Kruiden | Peterselie
    8 gr
    -10% voor 3
    2
    95
    Kruiden | Rozemarijn
    Santa Maria Kruiden | Rozemarijn
    3 × 21 gr
    -10% voor 3
    2
    95
    Kruiden | Tijm
    Santa Maria Kruiden | Tijm
    15 gr
    -10% voor 3
    2
    75
    Yoghurt | Natuur | Greek style| Bio
    Pur Natur Yoghurt | Natuur | Greek style| Bio
    700 gr
    2de tegen -40%
    Bio
      4
      99
      Mayonaise | Squeeze
      Saitaku Mayonaise | Squeeze
      160 gr
      5
      39
      Kappertjes | Surfines
      Delhaize Kappertjes | Surfines
      60 gr
      • little-lione.external.82792960.svg
      0
      89
      Augurken | Cocktail | Azijn
      Delhaize Augurken | Cocktail | Azijn
      110 gr
      • little-lione.external.82792960.svg
      0
      98
      Kruiden | Bieslook
      Santa Maria Kruiden | Bieslook
      2 gr
      -10% voor 3
      2
      95
      Kruiden | Dragon
      Santa Maria Kruiden | Dragon
      7 gr
      -10% voor 3
      2
      95
      Kruiden | Peterselie
      Santa Maria Kruiden | Peterselie
      8 gr
      -10% voor 3
      2
      95
      Kruiden | Peper | Mix
      Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
      41 gr
      -10% voor 3
      4
      29

      Reeds in je keuken

      Tarwebloem
      Delhaize Tarwebloem
      1 kg
      • little-lione.external.82792960.svg
      0
      35
      Olijfolie | Culinaire
      Delhaize Olijfolie | Culinaire
      50 cl
      5
      25
      Kruiden | Peper | Mix
      Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
      41 gr
      -10% voor 3
      4
      29
      Totaal:
      +/-€73,80