1
Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de eieren los met peper en zout. Hak de peterselie, de rozemarijn en de tijm fijn en meng ze met de panko.
2
Snijd de bloemkool in plakjes van 1 cm. Haal de bloemkool en de broccolini door de bloem en tik er het overschot bloem af. Haal ze door de eieren en, ten slotte, door de panko. Bedek een ovenplaat met bakpapier. Schik er de groenten op en besprenkel ze met olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak ze 10 min goudbruin in de oven.
3
Snijd intussen de kabeljauwfilets in stukken van 4 cm en bereid ze op dezelfde manier als de groenten. Schuif de fishsticks ook in de oven en bak ze 10 min. goudbruin (met de groenten, die in totaal dus 20 min. bakken).
4
Maak intussen de saus: hak de augurken, de kappertjes, de bieslook, de dragon en de peterselie fijn. Meng ze met de mayonaise en de yoghurt. Breng verder op smaak.
5
Dien de groenten en de vis heel warm op, met de saus en citroenpartjes.
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de eieren los met peper en zout. Hak de peterselie, de rozemarijn en de tijm fijn en meng ze met de panko.
2
Snijd de bloemkool in plakjes van 1 cm. Haal de bloemkool en de broccolini door de bloem en tik er het overschot bloem af. Haal ze door de eieren en, ten slotte, door de panko. Bedek een ovenplaat met bakpapier. Schik er de groenten op en besprenkel ze met olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak ze 10 min goudbruin in de oven.
3
Snijd intussen de kabeljauwfilets in stukken van 4 cm en bereid ze op dezelfde manier als de groenten. Schuif de fishsticks ook in de oven en bak ze 10 min. goudbruin (met de groenten, die in totaal dus 20 min. bakken).
4
Maak intussen de saus: hak de augurken, de kappertjes, de bieslook, de dragon en de peterselie fijn. Meng ze met de mayonaise en de yoghurt. Breng verder op smaak.
5
Dien de groenten en de vis heel warm op, met de saus en citroenpartjes.