1
Bereid de tartaarsaus. Hak hiervoor de zilveruitjes, de augurken en de kappertjes fijn. Snipper de kervel en de dragon fijn en meng deze met de zilveruitjes, de augurken, de kappertjes en de mayonaise. Kruid met peper en zout en meng nogmaals.
2
Schil de aardappelen en maak de prei schoon. Snijd de aardappelen in grove stukken en hak de prei grof. Zet een pot met water en het bouillonblokje op het vuur en kook de aardappelen en prei gaar in gezouten water gedurende 20 min. Giet af. Voeg de melk en de boter toe en stamp de aardappelen fijn met een pureestamper. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en meng nogmaals.
3
Zet een antikleefpan op het vuur met de olijfolie en laat heet worden. Bak de fish sticks erin mooi goudbruin en gaar langs beide kanten.
4
Serveer de puree bij de fish sticks en geef er de tartaarsaus bij. Werk af met enkele partjes citroen.
1
Bereid de tartaarsaus. Hak hiervoor de zilveruitjes, de augurken en de kappertjes fijn. Snipper de kervel en de dragon fijn en meng deze met de zilveruitjes, de augurken, de kappertjes en de mayonaise. Kruid met peper en zout en meng nogmaals.
2
Schil de aardappelen en maak de prei schoon. Snijd de aardappelen in grove stukken en hak de prei grof. Zet een pot met water en het bouillonblokje op het vuur en kook de aardappelen en prei gaar in gezouten water gedurende 20 min. Giet af. Voeg de melk en de boter toe en stamp de aardappelen fijn met een pureestamper. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en meng nogmaals.
3
Zet een antikleefpan op het vuur met de olijfolie en laat heet worden. Bak de fish sticks erin mooi goudbruin en gaar langs beide kanten.
4
Serveer de puree bij de fish sticks en geef er de tartaarsaus bij. Werk af met enkele partjes citroen.