Recept zoekresultatenFiguren van gebakken marsepein
Delhaize logo
  • Figuren van gebakken marsepein
    C

Figuren van gebakken marsepein

Figuren van gebakken marsepeinC
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 240 g goede marsepein
  • bakpapier
  • 1 ei
  • 1 el water
  • 240 g goede marsepein
  • 1 el water
  • 240 g goede marsepein
  • bakpapier
  • 1 ei
  • 1 el water
  • 240 g goede marsepein
  • 1 el water

Begin met koken

1
Neem goede marsepein.
2
Spreid de marsepein met de rol over een dikte van een cm uit op bakpapier of een plank die lichtjes is bestrooid met bloemsuiker.
3
Druk daaruit figuurtjes met een vormpje.
4
Smeer ze in met het ei dat je opklopte met het water.
5
Leg ze op het bakpapier en laat ze ongeveer 15 min. bakken in de oven (voorverwarmd op th. 5 – 150°C).
1
Neem goede marsepein.
2
Spreid de marsepein met de rol over een dikte van een cm uit op bakpapier of een plank die lichtjes is bestrooid met bloemsuiker.
3
Druk daaruit figuurtjes met een vormpje.
4
Smeer ze in met het ei dat je opklopte met het water.
5
Leg ze op het bakpapier en laat ze ongeveer 15 min. bakken in de oven (voorverwarmd op th. 5 – 150°C).
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1889; energie (kCal): 451; vetten (g): 20,9; verzadigde vetten (g): 1,9; koolhydraten (g): 52,9; suikers (g): 46; vezels (g): 4,8; eiwitten (g): 9,8; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 624,64
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1889; energie (kCal): 451; vetten (g): 20,9; verzadigde vetten (g): 1,9; koolhydraten (g): 52,9; suikers (g): 46; vezels (g): 4,8; eiwitten (g): 9,8; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 624,64
Vegetarisch
Sinterklaas,Kids
Overig
Herfst,Herfst
Dessert

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

bakpapier

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Amandelpasta | Bio
Delhaize Amandelpasta | Bio
2 × 250 gr
Bio
    6
    59
    Eieren | Bruine | Medium
    Delhaize Eieren | Bruine | Medium
    4 st
    1
    69
    Mineraal Water | Plat | Glas
    Ordal Mineraal Water | Plat | Glas
    6 x 1 l
    • recycle.external.f9bb4cad.svg
    1
    85
    Totaal:
    €16,72

    Deze recepten kan je ook leuk vinden