⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenFeijoada met een mangoslaatje
Delhaize logo

Feijoada met een mangoslaatje

Feijoada met een mangoslaatje
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 250 g vers mager spek
  • 250 g spiering
  • 400 g vleesribben
  • 400 g rode bonen (uit blik)
  • 200 g rijst
  • 8 dl rundsfond
  • 1 el 'American Cajun' Santa Maria
  • 1 blaadje laurier
  • 2 teentjes knoflook
  • 10 g boter
  • 3 el extra vierge olijfolie
  • 1 rode ui
  • 1/2 sinaasappel
  • 4 kleine slaharten
  • 1 mango
  • 250 g vers mager spek
  • 250 g spiering
  • 400 g vleesribben
  • 400 g rode bonen (uit blik)
  • 200 g rijst
  • 8 dl rundsfond
  • 1 el 'American Cajun' Santa Maria
  • 1 blaadje laurier
  • 2 teentjes knoflook
  • 10 g boter
  • 3 el extra vierge olijfolie
  • 1 rode ui
  • 1/2 sinaasappel
  • 4 kleine slaharten
  • 1 mango

Begin met koken

: 15 min + 1u15 stooftijd
1
Bak het vlees in een grote, diepe pot bruin in 10 g boter. Bestrooi met de 'American Cajun' Santa Maria en stoof nog ± 5 min op een middelhoog vuur.
2
Hak de rode ui grof en voeg toe aan het vlees. Snijd de knoflook in plakjes en voeg ook toe. Laat bruinen op een middelhoog vuur. Bevochtig met de rundsfond en doe er de rode bonen en het laurierblad bij. Laat min. 1 u sudderen onder een deksel.
3
Maak het slaatje: schil de mango, snijd in kleine blokjes voeg de slaharten en meng met olijfolie.
4
Kook de rijst gaar. Snijd de sinaasappel in schijfjes. Dien de feijoada op met de rijst, de mangoblokjes, de slaharten en de sinaasappelschijfjes.
1
Bak het vlees in een grote, diepe pot bruin in 10 g boter. Bestrooi met de 'American Cajun' Santa Maria en stoof nog ± 5 min op een middelhoog vuur.
2
Hak de rode ui grof en voeg toe aan het vlees. Snijd de knoflook in plakjes en voeg ook toe. Laat bruinen op een middelhoog vuur. Bevochtig met de rundsfond en doe er de rode bonen en het laurierblad bij. Laat min. 1 u sudderen onder een deksel.
3
Maak het slaatje: schil de mango, snijd in kleine blokjes voeg de slaharten en meng met olijfolie.
4
Kook de rijst gaar. Snijd de sinaasappel in schijfjes. Dien de feijoada op met de rijst, de mangoblokjes, de slaharten en de sinaasappelschijfjes.
Nutritionele informatie
Energie: 632 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Varkensribben
400 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Cajun
1 el

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Ontbijtspek Gerookt | 10 sneden
Herta Ontbijtspek Gerookt | 10 sneden
3 × 100 gr
2de tegen -50%
2
25
Koteletten | Varken | Iberico
Iberiq Koteletten | Varken | Iberico
+/- 350 gr
+/-€
10
50
Bonen | Chili
Santa Maria Bonen | Chili
410 gr
-10% voor 3
2
75
Snelkookrijst | 8 min
Bosto Snelkookrijst | 8 min
4 x 75 gr
2
45
Fond | Rund
Lacroix Fond | Rund
2 × 40 cl
5
09
Kruiden | Laurier | Poeder
Santa Maria Kruiden | Laurier | Poeder
18 gr
3
89
Rode uien | Netje
Delhaize Rode uien | Netje
400 gr
1
99
Eetsinaas | 4ST
Delhaize Eetsinaas | 4ST
1 kg
3
09
Kropsla | Kluit
Delhaize Kropsla | Kluit
1 st
1
29
Mango
Delhaize Mango
1 st
1
99

Reeds in je keuken

Verse look
Delhaize Verse look
140 gr
2
29
Boter | Gezouten
Paysan Breton Boter | Gezouten
125 gr
2
39
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Totaal:
+/-€44,88