1
Bak het vlees in een grote, diepe pot bruin in 10 g boter. Bestrooi met de 'American Cajun' Santa Maria en stoof nog ± 5 min op een middelhoog vuur.
2
Hak de rode ui grof en voeg toe aan het vlees. Snijd de knoflook in plakjes en voeg ook toe. Laat bruinen op een middelhoog vuur. Bevochtig met de rundsfond en doe er de rode bonen en het laurierblad bij. Laat min. 1 u sudderen onder een deksel.
3
Maak het slaatje: schil de mango, snijd in kleine blokjes voeg de slaharten en meng met olijfolie.
4
Kook de rijst gaar. Snijd de sinaasappel in schijfjes. Dien de feijoada op met de rijst, de mangoblokjes, de slaharten en de sinaasappelschijfjes.
1
Bak het vlees in een grote, diepe pot bruin in 10 g boter. Bestrooi met de 'American Cajun' Santa Maria en stoof nog ± 5 min op een middelhoog vuur.
2
Hak de rode ui grof en voeg toe aan het vlees. Snijd de knoflook in plakjes en voeg ook toe. Laat bruinen op een middelhoog vuur. Bevochtig met de rundsfond en doe er de rode bonen en het laurierblad bij. Laat min. 1 u sudderen onder een deksel.
3
Maak het slaatje: schil de mango, snijd in kleine blokjes voeg de slaharten en meng met olijfolie.
4
Kook de rijst gaar. Snijd de sinaasappel in schijfjes. Dien de feijoada op met de rijst, de mangoblokjes, de slaharten en de sinaasappelschijfjes.