Recept zoekresultatenFazantenfilets met mango, saus met lichte curry
Recept zoekresultatenFazantenfilets met mango, saus met lichte curry
Delhaize logo
B

Fazantenfilets met mango, saus met lichte curry

Fazantenfilets met mango, saus met lichte curryB
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 600 g fazantenfilet
  • 1 bussel groene asperge
  • 200 g sluimererwten
  • 150 g shimejichampignons
  • 8 takjes waterkers
  • 1 kleine mango
  • 1 dl room
  • 2 dl water
  • 2 kl geconcentreerde kippenbouillon Knorr
  • 80 g boter
  • 50 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
  • peper en zout
  • 2 kl curry ‘Madras’ Market Fresh
  • 600 g fazantenfilet
  • 1 bussel groene asperge
  • 200 g sluimererwten
  • 150 g shimejichampignons
  • 8 takjes waterkers
  • 1 kleine mango
  • 1 dl room
  • 2 dl water
  • 2 kl geconcentreerde kippenbouillon Knorr
  • 80 g boter
  • 50 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
  • peper en zout
  • 2 kl curry ‘Madras’ Market Fresh