Recept zoekresultatenEverzwijnragout met rode wijn en kruidige appelen uit de oven
Recept zoekresultatenEverzwijnragout met rode wijn en kruidige appelen uit de oven
Delhaize logo
  • Everzwijnragout met rode wijn en kruidige appelen uit de oven
    A

Everzwijnragout met rode wijn en kruidige appelen uit de oven

Everzwijnragout met rode wijn en kruidige appelen uit de ovenA
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 1 kg everzwijnragout
  • 3 wortelen
  • 2 uien
  • 2 el bloem
  • 5 el honing
  • 1 fles rode wijn (75 cl)
  • 2,2 dl verse witte kalfsfond
  • 3 el mosterd à l'ancienne
  • 50 g boter
  • 1 el olijfolie
  • 4 takjes tijm
  • 1 takje rozemarijn
  • 2 blaadjes laurier
  • 1 groot teentje knoflook
  • 5 jeneverbessen
  • 1 el zwarte peperbollen
  • peper en zout
  • 6 appelen (voor de appelen uit de oven)
  • 2 sjalotten (voor de appelen uit de oven)
  • 2 el olijfolie (voor de appelen uit de oven)
  • 4 takjes tijm (voor de appelen uit de oven)
  • 2 takjes rozemarijn (voor de appelen uit de oven)
  • 2 blaadjes laurier (voor de appelen uit de oven)
  • 4 teentjes knoflook (voor de appelen uit de oven)
  • 4 jeneverbessen (voor de appelen uit de oven)
  • peper en zout (voor de appelen uit de oven)
  • 1 kg everzwijnragout
  • 3 wortelen
  • 2 uien
  • 2 el bloem
  • 5 el honing
  • 1 fles rode wijn (75 cl)
  • 2,2 dl verse witte kalfsfond
  • 3 el mosterd à l'ancienne
  • 50 g boter
  • 1 el olijfolie
  • 4 takjes tijm
  • 1 takje rozemarijn
  • 2 blaadjes laurier
  • 1 groot teentje knoflook
  • 5 jeneverbessen