1
Doe 1 eetlepel olie in een stoofpot en bak de gesnipperde sjalotten en de pancetta op zacht vuur.
2
Doe intussen de boter en 1 eetlepel olie in een grote braadpan met antikleeflaag en bak het vlees rondom bruin op hoog vuur.
3
Strooi de bloem in de stoofpot, roer 1 min., voeg dan de tomaten toe. Roer en doe er het vlees bij, de gehakte lookteentjes, de salieblaadjes, het verkruimelde bouillonblokje en het water.
4
Giet de wijn in de braadpan, roer de bakresten los en giet alles in de stoofpot. Laat 1,5 uur afgedekt sudderen op heel zacht vuur, roer regelmatig om.
5
Breng op smaak met peper en zout. Serveer heel warm met kroketten.
1
Doe 1 eetlepel olie in een stoofpot en bak de gesnipperde sjalotten en de pancetta op zacht vuur.
2
Doe intussen de boter en 1 eetlepel olie in een grote braadpan met antikleeflaag en bak het vlees rondom bruin op hoog vuur.
3
Strooi de bloem in de stoofpot, roer 1 min., voeg dan de tomaten toe. Roer en doe er het vlees bij, de gehakte lookteentjes, de salieblaadjes, het verkruimelde bouillonblokje en het water.
4
Giet de wijn in de braadpan, roer de bakresten los en giet alles in de stoofpot. Laat 1,5 uur afgedekt sudderen op heel zacht vuur, roer regelmatig om.
5
Breng op smaak met peper en zout. Serveer heel warm met kroketten.