Recept zoekresultatenEverzwijnragout met pancetta, salie en tomaten
Recept zoekresultatenEverzwijnragout met pancetta, salie en tomaten
Delhaize logo

Everzwijnragout met pancetta, salie en tomaten

Everzwijnragout met pancetta, salie en tomaten
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 kg everzwijnragout
  • 120 g pancetta per carbonara
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 g gepelde tomaten in blokjes (uit blik)
  • 15 cl witte wijn
  • 25 dl water
  • 2 el bloem
  • 1 g boter
  • 3 e.l. olijfolie
  • 1 kg everzwijnragout
  • 120 g pancetta per carbonara
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 g gepelde tomaten in blokjes (uit blik)
  • 15 cl witte wijn
  • 25 dl water
  • 2 el bloem
  • 1 g boter
  • 3 e.l. olijfolie