1
Rooster de 12 sneetjes brood en snijd ze in driehoekjes.
2
Voor de toasts met spiegelei: meng de uitgelekte en grofgehakte sardientjes met de yoghurt van schapenmelk, de dille, de kappertjes en de fijngehakte zoetzure augurkjes en werk af met Espelettepeper en zout.
3
Bak de 4 spiegeleieren. Smeer het sardienenmengsel op de toasts en leg een spiegelei op elke toast. Werk af met dille, peper en zout.
4
Voor de toasts met mimosa-eieren: snijd de kaas en de ham in driehoeken van de grootte van de toast en leg ze op de beboterde toast.
5
Kook 2 eieren hard (6 min in kokend water), pel ze en hak ze grof. Het geel mag nog een beetje zacht zijn. Meng het ei met de mosterd en de fijngehakte dragon. Kruid bij naar smaak. Leg een lepeltje van dit mengsel op elke toast en werk af met een paar blaadjes dragon.
6
Voor de toasts met omelet: klop de overige eieren los, kruid met peper en zout. Giet in een pan en bak tot een smeuïge omelet. Besmeer de driehoekjes toast met de plattekaas en werk af met peper, zout en fijngehakte bieslook. Snijd de radijzen, lente-ui en champignons in fijne sneetjes. Garneer hier de omelet mee.
1
Rooster de 12 sneetjes brood en snijd ze in driehoekjes.
2
Voor de toasts met spiegelei: meng de uitgelekte en grofgehakte sardientjes met de yoghurt van schapenmelk, de dille, de kappertjes en de fijngehakte zoetzure augurkjes en werk af met Espelettepeper en zout.
3
Bak de 4 spiegeleieren. Smeer het sardienenmengsel op de toasts en leg een spiegelei op elke toast. Werk af met dille, peper en zout.
4
Voor de toasts met mimosa-eieren: snijd de kaas en de ham in driehoeken van de grootte van de toast en leg ze op de beboterde toast.
5
Kook 2 eieren hard (6 min in kokend water), pel ze en hak ze grof. Het geel mag nog een beetje zacht zijn. Meng het ei met de mosterd en de fijngehakte dragon. Kruid bij naar smaak. Leg een lepeltje van dit mengsel op elke toast en werk af met een paar blaadjes dragon.
6
Voor de toasts met omelet: klop de overige eieren los, kruid met peper en zout. Giet in een pan en bak tot een smeuïge omelet. Besmeer de driehoekjes toast met de plattekaas en werk af met peper, zout en fijngehakte bieslook. Snijd de radijzen, lente-ui en champignons in fijne sneetjes. Garneer hier de omelet mee.