⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenEgg rolls met gerookte zalm
Delhaize logo
  • Egg rolls met gerookte zalm
    C

Egg rolls met gerookte zalm

Egg rolls met gerookte zalmC
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
  • 100 g gerookte zalm
  • 4 eieren
  • 1 avocado
  • 1 kleine wortel
  • 30 g jonge spinazieblaadjes (zakje klaar voor gebruik)
  • 1/4 citroen
  • 60 g verse kaas, natuur
  • 1 el olijfolie
  • peper
  • zout
  • 100 g gerookte zalm
  • 4 eieren
  • 1 avocado
  • 1 kleine wortel
  • 30 g jonge spinazieblaadjes (zakje klaar voor gebruik)
  • 1/4 citroen
  • 60 g verse kaas, natuur
  • 1 el olijfolie
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 15 min.
1
Klop 2 eieren los met peper en zout. Giet ze in een grote, hete koekenpan, met ½ el olijfolie. Laat ze, net als een pannenkoek, op een matig vuurtje tot een platte omelet stollen (je hoeft ze niet om te draaien). Schuif ze op een groot bord en bak een 2de omelet op dezelfde manier. Laat afkoelen.
2
Rasp intussen de wortel en snijd de avocado in fijne lange plakjes.
3
Smeer de omeletten volledig in met verse kaas. Dresseer in het midden eerst een laag spinazie en dan een laag wortelen, in langwerpige hoopjes. Leg er avocadoplakjes bovenop, besprenkel ze met citroen en eindig met de gerookte zalm. Kruid met peper. Plooi de zijkanten van elke omelet naar binnen op de garnituur en rol ze op, net als een reuzenlenterol.
4
Dien lauw of koud op.
1
Klop 2 eieren los met peper en zout. Giet ze in een grote, hete koekenpan, met ½ el olijfolie. Laat ze, net als een pannenkoek, op een matig vuurtje tot een platte omelet stollen (je hoeft ze niet om te draaien). Schuif ze op een groot bord en bak een 2de omelet op dezelfde manier. Laat afkoelen.
2
Rasp intussen de wortel en snijd de avocado in fijne lange plakjes.
3
Smeer de omeletten volledig in met verse kaas. Dresseer in het midden eerst een laag spinazie en dan een laag wortelen, in langwerpige hoopjes. Leg er avocadoplakjes bovenop, besprenkel ze met citroen en eindig met de gerookte zalm. Kruid met peper. Plooi de zijkanten van elke omelet naar binnen op de garnituur en rol ze op, net als een reuzenlenterol.
4
Dien lauw of koud op.
Nutritionele informatie
C
Per 100 g: Energie: 160 kcal - Vetten: 13,1 g - Koolhydraten: 1 g - Vezels: 1,6 g - Eiwitten: 8,4 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 160 kcal - Vetten: 13,1 g - Koolhydraten: 1 g - Vezels: 1,6 g - Eiwitten: 8,4 g
Gluten vrij
Lunch