1
Klop 2 eieren los met peper en zout. Giet ze in een grote, hete koekenpan, met ½ el olijfolie. Laat ze, net als een pannenkoek, op een matig vuurtje tot een platte omelet stollen (je hoeft ze niet om te draaien). Schuif ze op een groot bord en bak een 2de omelet op dezelfde manier. Laat afkoelen.
2
Rasp intussen de wortel en snijd de avocado in fijne lange plakjes.
3
Smeer de omeletten volledig in met verse kaas. Dresseer in het midden eerst een laag spinazie en dan een laag wortelen, in langwerpige hoopjes. Leg er avocadoplakjes bovenop, besprenkel ze met citroen en eindig met de gerookte zalm. Kruid met peper. Plooi de zijkanten van elke omelet naar binnen op de garnituur en rol ze op, net als een reuzenlenterol.
1
Klop 2 eieren los met peper en zout. Giet ze in een grote, hete koekenpan, met ½ el olijfolie. Laat ze, net als een pannenkoek, op een matig vuurtje tot een platte omelet stollen (je hoeft ze niet om te draaien). Schuif ze op een groot bord en bak een 2de omelet op dezelfde manier. Laat afkoelen.
2
Rasp intussen de wortel en snijd de avocado in fijne lange plakjes.
3
Smeer de omeletten volledig in met verse kaas. Dresseer in het midden eerst een laag spinazie en dan een laag wortelen, in langwerpige hoopjes. Leg er avocadoplakjes bovenop, besprenkel ze met citroen en eindig met de gerookte zalm. Kruid met peper. Plooi de zijkanten van elke omelet naar binnen op de garnituur en rol ze op, net als een reuzenlenterol.