1
Snijd de appelen in kwarten, zonder ze te schillen. Snijd ze in kleine stukjes en stoof ze met 1/6de van de suiker en het kaneelpoeder op een zacht vuurtje zonder deksel.
2
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng met de keukenrobot of met je vingertoppen de bloem, 5/6de van de suiker en de boter tot je een soort zand krijgt. Bedek een bakplaat met bakpapier en plaats het mengsel erop. Laat 10 min bakken in de oven. Verkruimel het grofweg.
3
Vul kleine vuurvaste potjes of één grote ovenschaal met de appelcompote. Verdeel de crumble erover in een dikke laag. Bak ± 20 min in de oven.
1
Snijd de appelen in kwarten, zonder ze te schillen. Snijd ze in kleine stukjes en stoof ze met 1/6de van de suiker en het kaneelpoeder op een zacht vuurtje zonder deksel.
2
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng met de keukenrobot of met je vingertoppen de bloem, 5/6de van de suiker en de boter tot je een soort zand krijgt. Bedek een bakplaat met bakpapier en plaats het mengsel erop. Laat 10 min bakken in de oven. Verkruimel het grofweg.
3
Vul kleine vuurvaste potjes of één grote ovenschaal met de appelcompote. Verdeel de crumble erover in een dikke laag. Bak ± 20 min in de oven.