Croque-monsieur met salami, gegrilde paprika en cambozola
Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
1 portie
2 kleine sneetjes volkorenboterham
2 schijfjes Cambozola
een paar stukjes gegrilde paprika (op olie)
4 sneetjes salami van Rosa dell’Angelo.
2 kleine sneetjes volkorenboterham
2 schijfjes Cambozola
een paar stukjes gegrilde paprika (op olie)
4 sneetjes salami van Rosa dell’Angelo.
Begin met koken
1
Beleg een volkorenboterham met schijfjes cambozola (snijd de kaas als ie goed koud is), een paar stukjes gegrilde paprika (op olie) en sneetjes salami. Leg er nog een sneetje volkorenbrood bovenop en rooster de croque-monsieur aan beide kanten.
2
Tast meteen toe want je creatie is veel lekkerder als de kaas er nog vanaf druipt.
1
Beleg een volkorenboterham met schijfjes cambozola (snijd de kaas als ie goed koud is), een paar stukjes gegrilde paprika (op olie) en sneetjes salami. Leg er nog een sneetje volkorenbrood bovenop en rooster de croque-monsieur aan beide kanten.
2
Tast meteen toe want je creatie is veel lekkerder als de kaas er nog vanaf druipt.