Plaats de bloem in een kom en maak een putje in het midden. Giet er de eieren in, samen met een snufje zout. Meng en voeg vervolgens de melk en suiker toe, onder voortdurend roeren, tot je een smeuïg deeg verkrijgt. Laat minstens 1 uur rusten. Bak de pannenkoeken in een warme beboterde pan.
2
Bak de groenten in olijfolie. Voeg de ricotta en enkele ontpitte, gehalveerde olijven toe. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
3
Garneer de pannenkoek met de groenten en rol hem op. Serveer met een beetje rucola.
1
Plaats de bloem in een kom en maak een putje in het midden. Giet er de eieren in, samen met een snufje zout. Meng en voeg vervolgens de melk en suiker toe, onder voortdurend roeren, tot je een smeuïg deeg verkrijgt. Laat minstens 1 uur rusten. Bak de pannenkoeken in een warme beboterde pan.
2
Bak de groenten in olijfolie. Voeg de ricotta en enkele ontpitte, gehalveerde olijven toe. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
3
Garneer de pannenkoek met de groenten en rol hem op. Serveer met een beetje rucola.