1
Snijd de vanillestok overlangs in 2 en schraap de zaadjes er uit. Meng de vanille en de chiazaadjes onder de esdoornsiroop en de amandeldrink. Giet het mengsel in een afgesloten kan, bokaal of pot en laat minstens 2 u rusten in de koelkast.
2
Snijd ondertussen de granaatappel in de helft en haal de pitjes eruit. Meng ze samen met de suiker en het limoensap en laat even marineren in de koelkast zodat de smaken goed kunnen mengen.
3
Verdeel de vanillecrème over enkele glaasjes en werk af met de gemarineerde granaatappelpitjes.
1
Snijd de vanillestok overlangs in 2 en schraap de zaadjes er uit. Meng de vanille en de chiazaadjes onder de esdoornsiroop en de amandeldrink. Giet het mengsel in een afgesloten kan, bokaal of pot en laat minstens 2 u rusten in de koelkast.
2
Snijd ondertussen de granaatappel in de helft en haal de pitjes eruit. Meng ze samen met de suiker en het limoensap en laat even marineren in de koelkast zodat de smaken goed kunnen mengen.
3
Verdeel de vanillecrème over enkele glaasjes en werk af met de gemarineerde granaatappelpitjes.