1
Kook de couscous volgens de instructies op de verpakking.
2
Snijd de aubergine in 2 en maak enkele insnijdingen in het vruchtvlees. Snijd de venkel in plakjes. Gril alle groenten op de barbecue, samen met de gehalveerde sinaasappel en citroen. Draai de groenten na enkele minuten om en smeer ze in met olijfolie. Kruid met peper en zout.
3
Pers intussen de gegrilde sinaasappel en citroen boven een kleine steelpan uit. Voeg de honing toe, 2 el olijfolie, de geriste tijm, zout en peper. Warm zachtjes op tot de honing gesmolten is en haal de pan van het vuur.
4
Haal de groenten van de barbecue. Houd de tomatentrossen apart en snijd de andere groenten grof. Meng ze met de gekookte couscous en de vinaigrette.
5
Dresseer op een dienschotel, voeg de tomaten toe, de verkruimelde feta en werk af met munt. Dien lauw op.
1
Kook de couscous volgens de instructies op de verpakking.
2
Snijd de aubergine in 2 en maak enkele insnijdingen in het vruchtvlees. Snijd de venkel in plakjes. Gril alle groenten op de barbecue, samen met de gehalveerde sinaasappel en citroen. Draai de groenten na enkele minuten om en smeer ze in met olijfolie. Kruid met peper en zout.
3
Pers intussen de gegrilde sinaasappel en citroen boven een kleine steelpan uit. Voeg de honing toe, 2 el olijfolie, de geriste tijm, zout en peper. Warm zachtjes op tot de honing gesmolten is en haal de pan van het vuur.
4
Haal de groenten van de barbecue. Houd de tomatentrossen apart en snijd de andere groenten grof. Meng ze met de gekookte couscous en de vinaigrette.
5
Dresseer op een dienschotel, voeg de tomaten toe, de verkruimelde feta en werk af met munt. Dien lauw op.