Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Beste klant,ontdek hier of jouw Delhaize geopend is op 1 mei:Meer info >

Belangrijk bericht:Er wordt een valse Tupperware-wedstrijd verspreid onder onze klanten.Meer info >

Recept zoekresultatenCôte à l’os en koolsla
Delhaize logo
  • Côte à l’os en koolsla
    A
Côte à l’os en koolslaA

Côte à l’os en koolsla

Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 1 côte à l’os van ong. 1,200 kg
  • 4 takjes tijm
  • olijfolie
  • 1 zakje gesneden witte kool van 400 g (voor de koolsla)
  • 1 el kristalsuiker (voor de koolsla)
  • 1 el karwijzaadjes (voor de koolsla)
  • 1/2 zakje mix van 3 rozijnen van 125 g (voor de koolsla)
  • 2 dl wittewijnazijn (voor de koolsla)
  • 5 cl water (voor de koolsla)
  • peper en zout (voor de koolsla)
  • 1 côte à l’os van ong. 1,200 kg
  • 4 takjes tijm
  • olijfolie
  • 1 zakje gesneden witte kool van 400 g (voor de koolsla)
  • 1 el kristalsuiker (voor de koolsla)
  • 1 el karwijzaadjes (voor de koolsla)
  • 1/2 zakje mix van 3 rozijnen van 125 g (voor de koolsla)
  • 2 dl wittewijnazijn (voor de koolsla)
  • 5 cl water (voor de koolsla)
  • peper en zout (voor de koolsla)

Begin met koken

: 10 min. + 50 min. kooktijd (+ 20 min. rusttijd)
1
Verwarm de oven voor op 60°C. Leg de côte à l’os in een ovenschaal, kruid hem met peper, met zout en bestrooi met de helft van de gehakte tijm. Schuif het vlees 40 min. in de oven.
2
Voor de koolsla: meng de witte kool met de suiker, de karwijzaadjes, de rozijnen, de azijn, het water, peper en zout. Laat minstens 20 min. rusten.
3
Smeer de côte à l’os in met olijfolie en gril hem 5 min aan elke kant op de barbecue. Leg het vlees op een plank, bedek het met aluminiumpapier en laat het 5 min. rusten. Besprenkel de côte à l’os met een scheutje olijfolie, bestrooi hem met de rest van de tijm en snijd hem in sneetjes. Serveer met de koolsla.
1
Verwarm de oven voor op 60°C. Leg de côte à l’os in een ovenschaal, kruid hem met peper, met zout en bestrooi met de helft van de gehakte tijm. Schuif het vlees 40 min. in de oven.
2
Voor de koolsla: meng de witte kool met de suiker, de karwijzaadjes, de rozijnen, de azijn, het water, peper en zout. Laat minstens 20 min. rusten.
3
Smeer de côte à l’os in met olijfolie en gril hem 5 min aan elke kant op de barbecue. Leg het vlees op een plank, bedek het met aluminiumpapier en laat het 5 min. rusten. Besprenkel de côte à l’os met een scheutje olijfolie, bestrooi hem met de rest van de tijm en snijd hem in sneetjes. Serveer met de koolsla.
Nutritionele informatie
A
Energie: 330 kcal
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Amerikaans
Gluten vrij
Barbecue,Vaderdag
Lente,Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruiden | Tijm

Euroma

Kruiden | Tijm

14 gr

€2,75

Witte kool | Bio

Delhaize

Witte kool | Bio

2 × 300 gr

Bio

€4,58

Suiker | Fijn | Kristal

Delhaize

Suiker | Fijn | Kristal

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,99

Kruiden | Karwij | Zaad

Santa Maria

Kruiden | Karwij | Zaad

20 gr

€1,75

Rozijnen | Sultana

Delhaize

Rozijnen | Sultana

250 gr

€1,85

Azijn | Witte wijn

Delhaize

Azijn | Witte wijn

50 cl

€1,69

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

Vittel

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

8 x 33 cl

€5,79

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€5,15

Totaal:
€20,65

Mis geen enkel voordeel

Ontdek exclusieve voordelen. Log in.