1
Verwarm de oven voor op 60°C. Leg de côte à l’os in een ovenschaal, kruid hem met peper, met zout en bestrooi met de helft van de gehakte tijm. Schuif het vlees 40 min. in de oven.
2
Voor de koolsla: meng de witte kool met de suiker, de karwijzaadjes, de rozijnen, de azijn, het water, peper en zout. Laat minstens 20 min. rusten.
3
Smeer de côte à l’os in met olijfolie en gril hem 5 min aan elke kant op de barbecue. Leg het vlees op een plank, bedek het met aluminiumpapier en laat het 5 min. rusten. Besprenkel de côte à l’os met een scheutje olijfolie, bestrooi hem met de rest van de tijm en snijd hem in sneetjes. Serveer met de koolsla.
1
Verwarm de oven voor op 60°C. Leg de côte à l’os in een ovenschaal, kruid hem met peper, met zout en bestrooi met de helft van de gehakte tijm. Schuif het vlees 40 min. in de oven.
2
Voor de koolsla: meng de witte kool met de suiker, de karwijzaadjes, de rozijnen, de azijn, het water, peper en zout. Laat minstens 20 min. rusten.
3
Smeer de côte à l’os in met olijfolie en gril hem 5 min aan elke kant op de barbecue. Leg het vlees op een plank, bedek het met aluminiumpapier en laat het 5 min. rusten. Besprenkel de côte à l’os met een scheutje olijfolie, bestrooi hem met de rest van de tijm en snijd hem in sneetjes. Serveer met de koolsla.