1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er de ovenplaat uit.
2
Doe de zachte boter in een kom, voeg de suiker en het zout toe, meng goed, voeg dan het ei en de bloem toe.
3
Meng tot een glad deeg.
4
Roer er de Mini Smarties onder en meng goed.
5
Leg bakpapier op de ovenplaat en leg er kleine deegporties van 1 koffielepel op.
6
Doe dit met behulp van 2 koffielepels: de eerste om het deeg te nemen, de tweede om het deeg op de plaat te doen glijden.
7
Laat ruimte tussen de hoopjes deeg.
8
Zet 8 à 10 min. in de oven tot ze lichtbruin gebakken zijn.
9
Neem de plaat uit de oven, wacht 1 min., schep de cookies met een spatel op een rooster en laat volledig afkoelen.
10
De cookies blijven verscheidene dagen goed in een metalen doos.
11
Les cookies se conservent plusieurs jours dans une boite en métal.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er de ovenplaat uit.
2
Doe de zachte boter in een kom, voeg de suiker en het zout toe, meng goed, voeg dan het ei en de bloem toe.
3
Meng tot een glad deeg.
4
Roer er de Mini Smarties onder en meng goed.
5
Leg bakpapier op de ovenplaat en leg er kleine deegporties van 1 koffielepel op.
6
Doe dit met behulp van 2 koffielepels: de eerste om het deeg te nemen, de tweede om het deeg op de plaat te doen glijden.
7
Laat ruimte tussen de hoopjes deeg.
8
Zet 8 à 10 min. in de oven tot ze lichtbruin gebakken zijn.
9
Neem de plaat uit de oven, wacht 1 min., schep de cookies met een spatel op een rooster en laat volledig afkoelen.
10
De cookies blijven verscheidene dagen goed in een metalen doos.
11
Les cookies se conservent plusieurs jours dans une boite en métal.