Recept zoekresultatenChocoladetaart met zoute ganache en karamel
Recept zoekresultatenChocoladetaart met zoute ganache en karamel
Delhaize logo
E

Chocoladetaart met zoute ganache en karamel

Chocoladetaart met zoute ganache en karamelE
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1/2 rol taartdeeg zonder gluten, kant-en-klaar
  • 40 g gezouten pindanoten
  • 150 g pure chocolade
  • 1 dl room (voor de ganache)
  • 2,5 cl room (voor de karamel)
  • 37,5 g gezouten boter (voor de ganache)
  • 40 g gezouten boter (voor de karamel)
  • 50 g kristalsuiker
  • 1/2 mespunt grof zeezout
  • 1/2 rol taartdeeg zonder gluten, kant-en-klaar
  • 40 g gezouten pindanoten
  • 150 g pure chocolade
  • 1 dl room (voor de ganache)
  • 2,5 cl room (voor de karamel)
  • 37,5 g gezouten boter (voor de ganache)
  • 40 g gezouten boter (voor de karamel)
  • 50 g kristalsuiker
  • 1/2 mespunt grof zeezout