Tot en met 11 september, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLBTS!Zie voorwaarden

Delhaize logo
  • Chimichurri

Chimichurri

door Loïc Van Impe
Chimichurri
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rood chilipepertje
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 2 el rode wijnazijn
  • 6 el olijfolie
  • 1 el gedroogde oregano
  • peper
  • zout
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rood chilipepertje
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 2 el rode wijnazijn
  • 6 el olijfolie
  • 1 el gedroogde oregano
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 5 min. (+ 30 min. rusttijd)
1
Hak de bladpeterselie, de gepelde teentjes knoflook en de ontpitte rode peper (natuur of gegrild) fijn. Doe ze in een kom en meng er de gedroogde oregano, de olijfolie, de rodewijnazijn, zout en peper onder. Laat minstens 30 min rusten. Serveer met geroosterd vlees.
1
Hak de bladpeterselie, de gepelde teentjes knoflook en de ontpitte rode peper (natuur of gegrild) fijn. Doe ze in een kom en meng er de gedroogde oregano, de olijfolie, de rodewijnazijn, zout en peper onder. Laat minstens 30 min rusten. Serveer met geroosterd vlees.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Bijgerechten