1
Hak de teentjes knoflook, de rode uien, het chilipepertje (zonder zaadjes) en de stengels van het bosje koriander (houd de blaadjes apart) fijn. Fruit alles 5 min. op een zacht vuurtje, in een stoofpot met de gesmolten boter. Voeg het gehakt toe en bak op een hoog vuur, terwijl je de massa losroert met een spatel. Kruid met peper en zout.
2
Spoel de bonen en laat ze uitlekken. Strooi de kruiden over de saus, meng 1 min. Voeg dan de passata, de mais en de bonen toe. Laat 20 min. op een zacht vuurtje sudderen en breng verder op smaak.
3
Laat 20 min. op een zacht vuurtje sudderen. Breng verder op smaak.
4
Verdeel over kommen en werk ze af met plakjes avocado, een toefje zure room en de korianderblaadjes. Dien op met tortillachips, waarmee je direct in de kom kunt dippen.
1
Hak de teentjes knoflook, de rode uien, het chilipepertje (zonder zaadjes) en de stengels van het bosje koriander (houd de blaadjes apart) fijn. Fruit alles 5 min. op een zacht vuurtje, in een stoofpot met de gesmolten boter. Voeg het gehakt toe en bak op een hoog vuur, terwijl je de massa losroert met een spatel. Kruid met peper en zout.
2
Spoel de bonen en laat ze uitlekken. Strooi de kruiden over de saus, meng 1 min. Voeg dan de passata, de mais en de bonen toe. Laat 20 min. op een zacht vuurtje sudderen en breng verder op smaak.
3
Laat 20 min. op een zacht vuurtje sudderen. Breng verder op smaak.
4
Verdeel over kommen en werk ze af met plakjes avocado, een toefje zure room en de korianderblaadjes. Dien op met tortillachips, waarmee je direct in de kom kunt dippen.