Tot en met 11 september, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLBTS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenCheesecake vegan met rode vruchten
Delhaize logo
  • Cheesecake vegan met rode vruchten
    B

Cheesecake vegan met rode vruchten

Cheesecake vegan met rode vruchtenB
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
10 porties
  • 200 g frambozen
  • 200 blauwe bessen
  • 400 g cashewnoten
  • 110 g pecannoten
  • 50 g gepelde noten
  • 30 g kokospoeder
  • 250 g ontpitte medjooldadels
  • 2 el citroensap
  • 100 g kokosroom
  • 140 g ahornsiroop
  • 4 el agavesiroop
  • 65 g kokosolie
  • 1 zakje agar-agar
  • fleur de sel
  • 200 g frambozen
  • 200 blauwe bessen
  • 400 g cashewnoten
  • 110 g pecannoten
  • 50 g gepelde noten
  • 30 g kokospoeder
  • 250 g ontpitte medjooldadels
  • 2 el citroensap
  • 100 g kokosroom
  • 140 g ahornsiroop
  • 4 el agavesiroop
  • 65 g kokosolie
  • 1 zakje agar-agar
  • fleur de sel

Begin met koken

: 40 min + 4.15 u vriestijd
1
Week de cashewnoten 30 min in warm water.
2
Mix intussen de frambozen, de blauwe bosbessen en de agavestroop tot een puree. Voeg er de agar-agar aan toe, warm de puree zachtjes op en roer af en toe met een garde. Haal van het vuur zodra het mengsel kookt en laat afkoelen.
3
Bekleed een springvorm van 24 cm diameter met bakpapier.
4
Mix de pecannoten, het kokospoeder, de gehakte dadels en een snufje fleur de sel in de hakmolen tot een deeg. Druk het deeg aan in de vorm, tot een compacte en egale bodem.
5
Mix de uitgelekte cashewnoten samen met de ahornstroop, het citroensap, een snufje fleur de sel, dekokosroom en de kokosolie in de blender tot een homogene massa. Giet het mengel in de vorm en laat 15 min in de diepvriezer opstijven.
6
Overgiet de taart met de rode vruchtencoulis en laat minstens 4 u in de diepvriezer opstijven.
7
Dien koud op.
1
Week de cashewnoten 30 min in warm water.
2
Mix intussen de frambozen, de blauwe bosbessen en de agavestroop tot een puree. Voeg er de agar-agar aan toe, warm de puree zachtjes op en roer af en toe met een garde. Haal van het vuur zodra het mengsel kookt en laat afkoelen.
3
Bekleed een springvorm van 24 cm diameter met bakpapier.
4
Mix de pecannoten, het kokospoeder, de gehakte dadels en een snufje fleur de sel in de hakmolen tot een deeg. Druk het deeg aan in de vorm, tot een compacte en egale bodem.
5
Mix de uitgelekte cashewnoten samen met de ahornstroop, het citroensap, een snufje fleur de sel, dekokosroom en de kokosolie in de blender tot een homogene massa. Giet het mengel in de vorm en laat 15 min in de diepvriezer opstijven.
6
Overgiet de taart met de rode vruchtencoulis en laat minstens 4 u in de diepvriezer opstijven.
7
Dien koud op.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1488; energie (kCal): 357; vetten (g): 24,6; verzadigde vetten (g): 6,8; koolhydraten (g): 28,4; suikers (g): 19,8; vezels (g): 4,2; eiwitten (g): 5,8; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 579,41
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1488; energie (kCal): 357; vetten (g): 24,6; verzadigde vetten (g): 6,8; koolhydraten (g): 28,4; suikers (g): 19,8; vezels (g): 4,2; eiwitten (g): 5,8; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 579,41
Amerikaans
Vegan
Moederdag
Dessert
Dessert

Ingrediënten voor 10 personen

Toon:

Noten

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Fleur de sel

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Frambozen | Bio
Delhaize Frambozen | Bio
2 × 100 gr
Bio
    3
    49
    Blauwe bessen | Schaal
    Delhaize Blauwe bessen | Schaal
    2 × 150 gr
    3
    59
    Cashewnoten | Bio
    Delhaize Cashewnoten | Bio
    400 gr
    Bio
      8
      49
      Noten | Pecan
      Delhaize Noten | Pecan
      150 gr
      4
      19
      Kokosnoot | Geraspt
      Vahiné Kokosnoot | Geraspt
      115 gr
      2
      95
      Dadels Deglet Nour
      Delhaize Dadels Deglet Nour
      300 gr
      3
      59
      Sap | Citroen |  Limoen | PET
      Granini Sap | Citroen | Limoen | PET
      1 l
      2de tegen -50%
      3
      39
      Koko | Vol
      Suzi Wan Koko | Vol
      200 gr
      3
      39
      Esdoorn | Siroop | Bio
      Maple Joe® Esdoorn | Siroop | Bio
      250 gr
      Bio
        5
        89
        Agave  | Siroop | Bio
        Delhaize Agave | Siroop | Bio
        345 gr
        Bio
        • little-lione.external.82792960.svg
        2
        85
        Olie | Kokos | Onverhit | Bio
        BioToday Olie | Kokos | Onverhit | Bio
        400 gr
        Bio
          6
          59
          Agar-Agar | Plantaardig geleermiddel
          Vahiné Agar-Agar | Plantaardig geleermiddel
          8 gr
          5
          39
          Totaal:
          €60,88