1
Week de cashewnoten 30 min in warm water.
2
Warm intussen de pulp van de passievruchten en de agar-agar in een steelpan op en roer af en toe met een garde. Haal van het vuur zodra het mengsel kookt en laat afkoelen.
3
Bekleed een springvorm van 24 cm diameter met bakpapier.
4
Mix de koekjes tot een poeder in de keukenrobot (of steek ze in een diepvrieszakje en plet ze met een deegrol). Voeg 100 g kokosolie toe en kneed met de vingertoppen tot een homogeen mengsel. Giet in de vorm, druk aan op de bodem en maak de boorden iets hoger.
5
Mix de uitgelekte cashewnoten, de honing, de fijngeraspte limoenzeste, 2 el limoensap, een snufje fleur de sel, kokosroom en 65 g kokosolie in de blender tot een homogene massa. Giet het mengsel in de vorm en laat 15 min in de diepvriezer opstijven.
6
Overgiet de taart met de passievruchtencoulis en laat minstens 4 u in de diepvriezer opstijven.
1
Week de cashewnoten 30 min in warm water.
2
Warm intussen de pulp van de passievruchten en de agar-agar in een steelpan op en roer af en toe met een garde. Haal van het vuur zodra het mengsel kookt en laat afkoelen.
3
Bekleed een springvorm van 24 cm diameter met bakpapier.
4
Mix de koekjes tot een poeder in de keukenrobot (of steek ze in een diepvrieszakje en plet ze met een deegrol). Voeg 100 g kokosolie toe en kneed met de vingertoppen tot een homogeen mengsel. Giet in de vorm, druk aan op de bodem en maak de boorden iets hoger.
5
Mix de uitgelekte cashewnoten, de honing, de fijngeraspte limoenzeste, 2 el limoensap, een snufje fleur de sel, kokosroom en 65 g kokosolie in de blender tot een homogene massa. Giet het mengsel in de vorm en laat 15 min in de diepvriezer opstijven.
6
Overgiet de taart met de passievruchtencoulis en laat minstens 4 u in de diepvriezer opstijven.