1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Maak in de korst van de Chaumes ruitvormige insnijdingen en steek er de takjes rozemarijn en tijm tussen. Zet deze in de oven gedurende 15 minuten tot de kaas warm en smeuïg is.
3
Snijd ondertussen het notenbroodje in plakken en rooster deze 5 minuten mee in de oven of in een broodrooster.
4
Haal de Chaumes uit de oven en plaats ze op een serveerschaal, kruid extra met peper uit de molen, schik er de notenmengeling, de druiven en de toasten bij.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Maak in de korst van de Chaumes ruitvormige insnijdingen en steek er de takjes rozemarijn en tijm tussen. Zet deze in de oven gedurende 15 minuten tot de kaas warm en smeuïg is.
3
Snijd ondertussen het notenbroodje in plakken en rooster deze 5 minuten mee in de oven of in een broodrooster.
4
Haal de Chaumes uit de oven en plaats ze op een serveerschaal, kruid extra met peper uit de molen, schik er de notenmengeling, de druiven en de toasten bij.