1
Was de vruchten en droog ze zorgvuldig af.
2
Snij de tomaat in fijne schijfjes en verwijder de te harde kern.
3
Snij de abrikozen in twee, verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in fijne schijfjes.
4
Laat de garnalen ontdooien en pel ze.
5
Verhit een antikleefpan zonder vetstof.
6
Als ze heet genoeg is, gooi je er de gambas in en pers je er het citroensap over uit.
7
Doe er zout en peper op. Meng. De garnalen zijn gaar als ze een roze kleur hebben.
8
Maak de vinaigrette klaar door de orgeadesiroop en de balamicoazijn te mengen.
9
Leg 4 muntkopjes opzij voor de versiering en rist de rest af.
10
Snij fijn en doe bij de vinaigrette met fleur de sel en peper.
11
Schik op elk bord een rozet met afwisselend schijfjes tomaat en abrikoos.
12
Leg daarop 4 garnalen en giet er dan vinaigrette over.
13
Versier met verse munt en dien heel koel op.
1
Was de vruchten en droog ze zorgvuldig af.
2
Snij de tomaat in fijne schijfjes en verwijder de te harde kern.
3
Snij de abrikozen in twee, verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in fijne schijfjes.
4
Laat de garnalen ontdooien en pel ze.
5
Verhit een antikleefpan zonder vetstof.
6
Als ze heet genoeg is, gooi je er de gambas in en pers je er het citroensap over uit.
7
Doe er zout en peper op. Meng. De garnalen zijn gaar als ze een roze kleur hebben.
8
Maak de vinaigrette klaar door de orgeadesiroop en de balamicoazijn te mengen.
9
Leg 4 muntkopjes opzij voor de versiering en rist de rest af.
10
Snij fijn en doe bij de vinaigrette met fleur de sel en peper.
11
Schik op elk bord een rozet met afwisselend schijfjes tomaat en abrikoos.
12
Leg daarop 4 garnalen en giet er dan vinaigrette over.
13
Versier met verse munt en dien heel koel op.