1
Prik de pensen enkele keren in en bak ze op een heel zacht vuur in een braadpan met 1 eetlepel olie, draai ze af en toe om.
2
Giet ondertussen de azijn en de honing in een bokaal.
3
Meng goed, voeg dan peper en zout toe, de mosterd en 7 eetlepels olie.
4
Sluit de bokaal en schud goed. Zet opzij.
5
Schil de appels en snij ze in blokjes.
6
Bak ze op een vrij hoog vuur in een braadpan met de boter.
7
Bestrooi met suiker en laat licht karamelliseren.
8
Rooster de sneetjes kramiek (in de oven of broodrooster) en laat ze op een grill afkoelen.
9
Snij de pensen in schijfjes.
10
Beleg het brood met de appelblokjes en leg op de borden.
11
Schik er de schijfjes witte en zwarte pens (3 + 3) op, leg er een walnoot bovenop en werk af met wat sla rondom.
12
Serveer meteen en dien de vinaigrette apart op.
1
Prik de pensen enkele keren in en bak ze op een heel zacht vuur in een braadpan met 1 eetlepel olie, draai ze af en toe om.
2
Giet ondertussen de azijn en de honing in een bokaal.
3
Meng goed, voeg dan peper en zout toe, de mosterd en 7 eetlepels olie.
4
Sluit de bokaal en schud goed. Zet opzij.
5
Schil de appels en snij ze in blokjes.
6
Bak ze op een vrij hoog vuur in een braadpan met de boter.
7
Bestrooi met suiker en laat licht karamelliseren.
8
Rooster de sneetjes kramiek (in de oven of broodrooster) en laat ze op een grill afkoelen.
9
Snij de pensen in schijfjes.
10
Beleg het brood met de appelblokjes en leg op de borden.
11
Schik er de schijfjes witte en zwarte pens (3 + 3) op, leg er een walnoot bovenop en werk af met wat sla rondom.
12
Serveer meteen en dien de vinaigrette apart op.