1
Breng een pot met water aan het kook. Kook de eieren 8 minuten en schrik ze in koud water.
2
Snijd het brood in blokjes en bak ze krokant in de rest van de olijfolie. Laat ze daarna uitlekken op keukenpapier.
3
Dressing: voeg alle ingrediënten, behalve de olie samen in een maatbeker. Mix deze met een staafmixer en voeg er geleidelijk de zonnebloemolie aan toe tot een gladde dressing.
4
Pel de eieren en snijd ze in 4. Schik in een schaal de salade met de kerstomaatjes, de broodcroutons, ansjovisfilets. Snijd de kippenfilets in hapklare stukken en verdeel ze over de salade. Werk af met 2 el dressing en parmezaanschilfers.
1
Breng een pot met water aan het kook. Kook de eieren 8 minuten en schrik ze in koud water.
2
Snijd het brood in blokjes en bak ze krokant in de rest van de olijfolie. Laat ze daarna uitlekken op keukenpapier.
3
Dressing: voeg alle ingrediënten, behalve de olie samen in een maatbeker. Mix deze met een staafmixer en voeg er geleidelijk de zonnebloemolie aan toe tot een gladde dressing.
4
Pel de eieren en snijd ze in 4. Schik in een schaal de salade met de kerstomaatjes, de broodcroutons, ansjovisfilets. Snijd de kippenfilets in hapklare stukken en verdeel ze over de salade. Werk af met 2 el dressing en parmezaanschilfers.