Burrito’s met kip en feta
door Line Couvreur


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g filet van kippenbouten
- 3 Haspengouwse fijne wortelen
- 1/4 rode kool
- 1/2 bussel lente-ui
- 2 vacuümverpakte gekookte maiskolven
- 100 g jonge spinazieblaadjes (zakje klaar voor gebruik)
- 4 rode en groene minipepers
- 2 avocado's
- 1 limoen
- 1 citroen
- 2 bussels koriander
- 8 tomatentortilla’s (of een andere soort, naar keuze)
- 200 g feta
- 7,5 cl olijfolie
- 2 el olijfolie
- zout
- 600 g filet van kippenbouten
- 3 Haspengouwse fijne wortelen
- 1/4 rode kool
- 1/2 bussel lente-ui
- 2 vacuümverpakte gekookte maiskolven
- 100 g jonge spinazieblaadjes (zakje klaar voor gebruik)
- 4 rode en groene minipepers
- 2 avocado's
- 1 limoen
- 1 citroen
- 2 bussels koriander
- 8 tomatentortilla’s (of een andere soort, naar keuze)
- 200 g feta
- 7,5 cl olijfolie
- 2 el olijfolie
