1
Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter op een heel zacht vuurtje in een kookpot. Voeg de gehakte chocolade toe en laat hem zachtjes smelten, maar haal de pan van het vuur net vóór hij volledig gesmolten is. Laat rusten.
2
Rasp de courgette en houd 200 g apart.
3
Meng de chocolade en de boter tot een perfect gladde bereiding. Roer er de bloem, de cacao en het amandelpoeder onder. Voeg dan de eieren toe en ten slotte de courgette.
4
Bekleed een vierkante bakvorm (22 x 22 cm) met bakpapier en giet er de bereiding in. Bak 20 min. in de oven. Laat in de bakvorm afkoelen.
5
Ontvorm en snijd in 16 vierkantjes. Smelt de gehakte chocolade met 2 el water au bain-marie tot een glazuur. Overgiet er de brownies mee en laat stollen (of zet ze in de koelkast als je er snel van wilt smullen!).
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter op een heel zacht vuurtje in een kookpot. Voeg de gehakte chocolade toe en laat hem zachtjes smelten, maar haal de pan van het vuur net vóór hij volledig gesmolten is. Laat rusten.
2
Rasp de courgette en houd 200 g apart.
3
Meng de chocolade en de boter tot een perfect gladde bereiding. Roer er de bloem, de cacao en het amandelpoeder onder. Voeg dan de eieren toe en ten slotte de courgette.
4
Bekleed een vierkante bakvorm (22 x 22 cm) met bakpapier en giet er de bereiding in. Bak 20 min. in de oven. Laat in de bakvorm afkoelen.
5
Ontvorm en snijd in 16 vierkantjes. Smelt de gehakte chocolade met 2 el water au bain-marie tot een glazuur. Overgiet er de brownies mee en laat stollen (of zet ze in de koelkast als je er snel van wilt smullen!).