Recept zoekresultatenBoterham met verse kaas
Delhaize logo
  • Boterham met verse kaas
    C

Boterham met verse kaas

Boterham met verse kaasC
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 dikke sneden meergranenbrood
  • 12 radijzen
  • waterkers
  • enkele sprietjes bieslook
  • 4 lente-uien fijngesneden
  • 400 g verse kaas uit schaaltje
  • 4 dikke sneden meergranenbrood
  • 12 radijzen
  • waterkers
  • enkele sprietjes bieslook
  • 4 lente-uien fijngesneden
  • 400 g verse kaas uit schaaltje

Begin met koken

: 10 min + 1 u weektijd
1
Week de takjes waterkers en de fijngesneden lente-ui 1 u in koud water.
2
Gril of rooster het brood.
3
Snijd de radijzen in vier.
4
Smeer een royale laag verse kaas op het brood.
5
Beleg met de stukjes radijs, waterkers, lente-ui, bieslook en werk af met peper en zout. Snel klaar, gezond en o zo lekker.
1
Week de takjes waterkers en de fijngesneden lente-ui 1 u in koud water.
2
Gril of rooster het brood.
3
Snijd de radijzen in vier.
4
Smeer een royale laag verse kaas op het brood.
5
Beleg met de stukjes radijs, waterkers, lente-ui, bieslook en werk af met peper en zout. Snel klaar, gezond en o zo lekker.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 730; energie (kCal): 176; vetten (g): 13,2; verzadigde vetten (g): 8; koolhydraten (g): 10; suikers (g): 2,8; vezels (g): 1,7; eiwitten (g): 4,2; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 357,28
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 730; energie (kCal): 176; vetten (g): 13,2; verzadigde vetten (g): 8; koolhydraten (g): 10; suikers (g): 2,8; vezels (g): 1,7; eiwitten (g): 4,2; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 357,28
Vegetarisch
Brunch
Overig
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kleine broodjes | Meergranen
Delhaize Kleine broodjes | Meergranen
4 x 75 gr
2
29
Aperogroente | Radijs 230g
Delhaize Aperogroente | Radijs 230g
230 gr
2+1 gratis
2
09
Tuinkers | Vilt
Delhaize Tuinkers | Vilt
100 gr
1
09
Kruiden | Bieslook
Santa Maria Kruiden | Bieslook
2 gr
2de tegen -40%
2
95
Jonge uien | Bussel
Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st
1
09
Smeerkaas | Original
Philadelphia Smeerkaas | Original
2 × 330 gr
2de tegen -50%
3
09
Totaal:
€15,69

Deze recepten kan je ook leuk vinden