Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenBoerensandwich
Delhaize logo
  • Boerensandwich

Boerensandwich

door Jeroen De Pauw
Boerensandwich
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 8 dikke sneden Camp Remy brood
  • 2 kl tijm
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 kl rozemarijn
  • 4 e.l. olijfolie
  • 8 el ketchup
  • 1 el honing
  • Tabasco (facultatief)
  • 1 el mosterd
  • 4 biefstukken
  • 1,3 courgetten
  • 1,3 paprika's
  • 1,3 aubergines
  • grof zout en peper uit de molen
  • 8 dikke sneden Camp Remy brood
  • 2 kl tijm
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 kl rozemarijn
  • 4 e.l. olijfolie
  • 8 el ketchup
  • 1 el honing
  • Tabasco (facultatief)
  • 1 el mosterd
  • 4 biefstukken
  • 1,3 courgetten
  • 1,3 paprika's
  • 1,3 aubergines
  • grof zout en peper uit de molen

Begin met koken

1
Snijd de groenten in dunne plakjes en laat ze marineren in 3/4 olijfolie met de geperste knoflook, tijm en rozemarijn.
2
Kruid de biefstukken met peper en zout, wrijf ze in met olijfolie en schroei ze dicht op een hete grill. Haal de biefstukken van het vuur wanneer ze nog saignant zijn.
3
Gril de groenten op dezelfde grill.
4
Voor de saus meng je de ketchup, mosterd en honing met een paar druppels tabasco.
5
Snij nu twee dikke sneden brood af, en besmeer ze elk aan één kant met de saus.
6
Snij de biefstuk in fijne reepjes, beleg het brood, samen met de gegrilde groenten.
7
Vouw nu mooi toe met de andere snee. Smakelijk!
1
Snijd de groenten in dunne plakjes en laat ze marineren in 3/4 olijfolie met de geperste knoflook, tijm en rozemarijn.
2
Kruid de biefstukken met peper en zout, wrijf ze in met olijfolie en schroei ze dicht op een hete grill. Haal de biefstukken van het vuur wanneer ze nog saignant zijn.
3
Gril de groenten op dezelfde grill.
4
Voor de saus meng je de ketchup, mosterd en honing met een paar druppels tabasco.
5
Snij nu twee dikke sneden brood af, en besmeer ze elk aan één kant met de saus.
6
Snij de biefstuk in fijne reepjes, beleg het brood, samen met de gegrilde groenten.
7
Vouw nu mooi toe met de andere snee. Smakelijk!

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Lactose vrij
Vaderdag,Brunch
Lunch
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Broodjes | Glutenvrij
Schär Broodjes | Glutenvrij
5 × 350 gr
2de tegen -50%
  • frozen.external.af58c8a6.svg
5
49
Kruiden | Tijm
Santa Maria Kruiden | Tijm
15 gr
-10% voor 3
2
75
Kruiden | Rozemarijn
Santa Maria Kruiden | Rozemarijn
21 gr
-10% voor 3
2
95
Honing | Bloemen | Squeeze
Delhaize Honing | Bloemen | Squeeze
350 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
19
Tabasco | Groene peper
Tabasco Tabasco | Groene peper
6 cl
3
79
Ardense Filet
Marcassou Ardense Filet
12 × 100 gr
5
69
Courgette
Delhaize Courgette
1 st
  • little-lione.external.82792960.svg
0
99
Zoete puntpaprika | Mix
Delhaize Zoete puntpaprika | Mix
250 gr
2
85
Aubergine
Delhaize Aubergine
1 st
1
25
Kruiden | Peper | Smaakvol
Santa Maria Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
-10% voor 3
4
29

Reeds in je keuken

Knoflook | Netje
Delhaize Knoflook | Netje
250 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
49
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Ketchup | Tomato | Topdown
Heinz Ketchup | Tomato | Topdown
22 cl
1
95
Mosterd | Zacht | Squeeze
Delhaize Mosterd | Zacht | Squeeze
300 gr
1
35
Totaal:
€116,79