Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Boekweitpannenkoeken met meringue en citroen
Boekweitpannenkoeken met meringue en citroen
Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
3
eieren (voor het pannenkoekendeeg)
200 g
boekweitbloem (voor het pannenkoekendeeg)
5 dl
volle melk (voor het pannenkoekendeeg)
30 g
boter (voor het pannenkoekendeeg)
zout (voor het pannenkoekendeeg)
2
eieren (voor de lemon curd)
2
citroenen (voor de lemon curd)
200 g
kristalsuiker (voor de lemon curd)
125 g
boter (voor de lemon curd)
2
eiwitten op kamertemperatuur (voor de meringue)
120 g
bloemsuiker (voor de meringue)
1
citroen (voor de garnituur)
1 el
poedersuiker (voor de garnituur)
3
eieren (voor het pannenkoekendeeg)
200 g
boekweitbloem (voor het pannenkoekendeeg)
5 dl
volle melk (voor het pannenkoekendeeg)
30 g
boter (voor het pannenkoekendeeg)
zout (voor het pannenkoekendeeg)
2
eieren (voor de lemon curd)
2
citroenen (voor de lemon curd)
200 g
kristalsuiker (voor de lemon curd)
125 g
boter (voor de lemon curd)
2
eiwitten op kamertemperatuur (voor de meringue)
120 g
bloemsuiker (voor de meringue)
1
citroen (voor de garnituur)
1 el
poedersuiker (voor de garnituur)