Recept zoekresultatenBoekweitpannenkoeken met meringue en citroen
Delhaize logo
D

Boekweitpannenkoeken met meringue en citroen

Boekweitpannenkoeken met meringue en citroenD
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 3 eieren (voor het pannenkoekendeeg)
  • 200 g boekweitbloem (voor het pannenkoekendeeg)
  • 5 dl volle melk (voor het pannenkoekendeeg)
  • 30 g boter (voor het pannenkoekendeeg)
  • zout (voor het pannenkoekendeeg)
  • 2 eieren (voor de lemon curd)
  • 2 citroenen (voor de lemon curd)
  • 200 g kristalsuiker (voor de lemon curd)
  • 125 g boter (voor de lemon curd)
  • 2 eiwitten op kamertemperatuur (voor de meringue)
  • 120 g bloemsuiker (voor de meringue)
  • 1 citroen (voor de garnituur)
  • 1 el poedersuiker (voor de garnituur)
  • 3 eieren (voor het pannenkoekendeeg)
  • 200 g boekweitbloem (voor het pannenkoekendeeg)
  • 5 dl volle melk (voor het pannenkoekendeeg)
  • 30 g boter (voor het pannenkoekendeeg)
  • zout (voor het pannenkoekendeeg)
  • 2 eieren (voor de lemon curd)
  • 2 citroenen (voor de lemon curd)
  • 200 g kristalsuiker (voor de lemon curd)
  • 125 g boter (voor de lemon curd)
  • 2 eiwitten op kamertemperatuur (voor de meringue)
  • 120 g bloemsuiker (voor de meringue)
  • 1 citroen (voor de garnituur)
  • 1 el poedersuiker (voor de garnituur)