Recept zoekresultatenBloemkoolgratin met puree en gehakt
Delhaize logo
  • Bloemkoolgratin met puree en gehakt
    B

Bloemkoolgratin met puree en gehakt

Bloemkoolgratin met puree en gehaktB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 800 g gemengd gehakt (varken/kalf)
  • 1 bloemkool
  • 1 kg loskokende aardappelen
  • 1 dl melk
  • 1 ei
  • 1 snuifje provençaalse kruiden
  • 3 el boter
  • 1 snufje nootmuskaat
  • 5 dl halfvolle melk (voor de saus)
  • 25 g boter (voor de saus)
  • 30 g bloem (voor de saus)
  • 200 g gemalen kaas (voor de saus)
  • 1 snuifje nootmuskaat (voor de saus)
  • 800 g gemengd gehakt (varken/kalf)
  • 1 bloemkool
  • 1 kg loskokende aardappelen
  • 1 dl melk
  • 1 ei
  • 1 snuifje provençaalse kruiden
  • 3 el boter
  • 1 snufje nootmuskaat
  • 5 dl halfvolle melk (voor de saus)
  • 25 g boter (voor de saus)
  • 30 g bloem (voor de saus)
  • 200 g gemalen kaas (voor de saus)
  • 1 snuifje nootmuskaat (voor de saus)