1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er het rooster uit.
2
Snij de champignons in fijne plakjes en bak ze aan in de olijfolie en het citroensap.
3
Dek af, laat 5 min. op zacht vuur stoven, verwijder het deksel en laat het vrijgekomen vocht grotendeels verdampen (niet helemaal)
5
Prak de kaas met een vork om 'm zachter te maken.
6
Laat de deegvierkantjes op het bakpapier van de verpakking liggen.
7
Besmeer ze rijkelijk met de kaas, maar laat rondom een boordje vrij.
8
Smeer de boordjes in met het losgeklopte ei.
9
Verdeel de champignons over de taartjes en leg ze (met het bakpapier) op de ovenrooster.
10
Laat in 8 min. lichtbruin bakken in de oven.
11
Voeg de rivierkreeften toe en laat nog enkele minuten bakken tot de boorden mooi bruin gebakken zijn.
12
Serveer warm met een slaatje.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er het rooster uit.
2
Snij de champignons in fijne plakjes en bak ze aan in de olijfolie en het citroensap.
3
Dek af, laat 5 min. op zacht vuur stoven, verwijder het deksel en laat het vrijgekomen vocht grotendeels verdampen (niet helemaal)
5
Prak de kaas met een vork om 'm zachter te maken.
6
Laat de deegvierkantjes op het bakpapier van de verpakking liggen.
7
Besmeer ze rijkelijk met de kaas, maar laat rondom een boordje vrij.
8
Smeer de boordjes in met het losgeklopte ei.
9
Verdeel de champignons over de taartjes en leg ze (met het bakpapier) op de ovenrooster.
10
Laat in 8 min. lichtbruin bakken in de oven.
11
Voeg de rivierkreeften toe en laat nog enkele minuten bakken tot de boorden mooi bruin gebakken zijn.
12
Serveer warm met een slaatje.