1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de appelen en snijd ze in niet al te fijne plakjes. Bak ze kort goudbruin op een matig vuurtje, in een braadpan met de boter en 1 el honing.
2
Rol het bladerdeeg uit en snijd het - met het bakpapier - in 4 driehoeken. Prik het middelste deel van de driehoeken enkele keren in met een vork. Leg de stukken bladerdeeg (met het bakpapier) op het rooster van de oven. Verdeel er de appelplakjes over, maar laat de randen vrij.
3
Ontvorm de Chevridou en snijd hem horizontaal in 4. Leg een schijfje kaas op elk taartje en besprenkel met een beetje honing. Smeer de randen van het deeg in met het losgeklopte ei en schuif 15 min. in de oven.
4
Besprenkel nog met een beetje honing. Dien warm op als voorgerecht, met een slaatje.
1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de appelen en snijd ze in niet al te fijne plakjes. Bak ze kort goudbruin op een matig vuurtje, in een braadpan met de boter en 1 el honing.
2
Rol het bladerdeeg uit en snijd het - met het bakpapier - in 4 driehoeken. Prik het middelste deel van de driehoeken enkele keren in met een vork. Leg de stukken bladerdeeg (met het bakpapier) op het rooster van de oven. Verdeel er de appelplakjes over, maar laat de randen vrij.
3
Ontvorm de Chevridou en snijd hem horizontaal in 4. Leg een schijfje kaas op elk taartje en besprenkel met een beetje honing. Smeer de randen van het deeg in met het losgeklopte ei en schuif 15 min. in de oven.
4
Besprenkel nog met een beetje honing. Dien warm op als voorgerecht, met een slaatje.