1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er de grill uit.
2
Doe de spinazie en de pijnboompitten met de olie in een grote braadpan.
3
Fruit ze op een zacht vuur zodat de spinazie ontdooit.
4
Voeg de rozijnen toe en bak verder op een middelhoog vuur tot al het water verdampt is.
5
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
6
Laat de bladerdeegplakjes op het bakpapier van de verpakking liggen en bedek ze diagonaal voor de helft met spinazie, laat de randen vrij.
7
Bevochtig de randen met water, vouw de vierkanten in 2, zodat je driehoeken bekomt.
8
Druk op de randen met de tanden van een vork zodat ze goed dicht zijn.
9
Strijk de flappen in met het losgeklopte ei.
10
Leg ze met het bakpapier op de ovengrill en bak goudbruin in 20 min. in de oven.
11
Laat afkoelen en wikkel in aluminiumfolie of boterhampapier.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er de grill uit.
2
Doe de spinazie en de pijnboompitten met de olie in een grote braadpan.
3
Fruit ze op een zacht vuur zodat de spinazie ontdooit.
4
Voeg de rozijnen toe en bak verder op een middelhoog vuur tot al het water verdampt is.
5
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
6
Laat de bladerdeegplakjes op het bakpapier van de verpakking liggen en bedek ze diagonaal voor de helft met spinazie, laat de randen vrij.
7
Bevochtig de randen met water, vouw de vierkanten in 2, zodat je driehoeken bekomt.
8
Druk op de randen met de tanden van een vork zodat ze goed dicht zijn.
9
Strijk de flappen in met het losgeklopte ei.
10
Leg ze met het bakpapier op de ovengrill en bak goudbruin in 20 min. in de oven.
11
Laat afkoelen en wikkel in aluminiumfolie of boterhampapier.