Recept zoekresultatenBisque van garnalen, bladerdeegkorst
Recept zoekresultatenBisque van garnalen, bladerdeegkorst
Delhaize logo
  • Bisque van garnalen, bladerdeegkorst

Bisque van garnalen, bladerdeegkorst

Bisque van garnalen, bladerdeegkorst
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 50 g grijze garnalen
  • 1,5 l schaaldierenbouillon
  • 500 g grijze garnalen koppen
  • 1 stengel selder
  • 1 ui
  • 1 feuille laurier
  • 1 teentje knoflook
  • tijm
  • 200 g gepelde tomatenblokjes
  • 1 rol bladerdeeg
  • 5 cl cognac
  • 1 el boter
  • peper
  • 1 snuifje grof zeezout
  • 50 g grijze garnalen
  • 1,5 l schaaldierenbouillon
  • 500 g grijze garnalen koppen
  • 1 stengel selder
  • 1 ui
  • 1 feuille laurier
  • 1 teentje knoflook
  • tijm
  • 200 g gepelde tomatenblokjes
  • 1 rol bladerdeeg
  • 5 cl cognac
  • 1 el boter
  • peper
  • 1 snuifje grof zeezout