1
Pers de teentjes knoflook en fruit ze op een zacht vuurtje, in een steelpan met 2 el sesamolie. Voeg na 2 min. nog 4 el sesamolie toe, de harissa, 4 el sojasaus, de rietsuiker, de rijstazijn en de mirin. Warm een beetje op, tot alles volledig gesmolten is. Laat afkoelen.
2
Snijd de wortelen in stukken en dan in fijne staafjes. Snipper de 2 soorten kool en de champignons. Bak alle groenten afzonderlijk in de braadpan, telkens met 1 el olijfolie: reken ± 5 min. kooktijd zodat ze krokant blijven. Reken voor de spinazie 2 min. en voeg er, behalve de olijfolie, ook 1 kl sesamolie aan toe.
3
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
4
Fruit het vlees op een vrij hoog vuur, in een grote braadpan met 2 el olijfolie, en roer het los met een spatel. Snijd de lente-uitjes in niet al te fijne plakjes en voeg ze toe zodra het gehakt goudbruin is. Fruit nog 2 min., giet er de helft van de gochujangsaus bij en haal de pan van het vuur.
5
Breek de eieren in een grote warme braadpan met 2 el olijfolie en bak ze kort.
6
Verdeel de rijst en de verschillende ingrediënten in grote, brede kommen. Schep 1 ei in elke kom, bestrooi met de sesamzaadjes en dien lauw op. Zet sojasaus en de rest van de gochujangsaus apart op tafel.
1
Pers de teentjes knoflook en fruit ze op een zacht vuurtje, in een steelpan met 2 el sesamolie. Voeg na 2 min. nog 4 el sesamolie toe, de harissa, 4 el sojasaus, de rietsuiker, de rijstazijn en de mirin. Warm een beetje op, tot alles volledig gesmolten is. Laat afkoelen.
2
Snijd de wortelen in stukken en dan in fijne staafjes. Snipper de 2 soorten kool en de champignons. Bak alle groenten afzonderlijk in de braadpan, telkens met 1 el olijfolie: reken ± 5 min. kooktijd zodat ze krokant blijven. Reken voor de spinazie 2 min. en voeg er, behalve de olijfolie, ook 1 kl sesamolie aan toe.
3
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
4
Fruit het vlees op een vrij hoog vuur, in een grote braadpan met 2 el olijfolie, en roer het los met een spatel. Snijd de lente-uitjes in niet al te fijne plakjes en voeg ze toe zodra het gehakt goudbruin is. Fruit nog 2 min., giet er de helft van de gochujangsaus bij en haal de pan van het vuur.
5
Breek de eieren in een grote warme braadpan met 2 el olijfolie en bak ze kort.
6
Verdeel de rijst en de verschillende ingrediënten in grote, brede kommen. Schep 1 ei in elke kom, bestrooi met de sesamzaadjes en dien lauw op. Zet sojasaus en de rest van de gochujangsaus apart op tafel.