⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenBento: Japanse omelet - Amagoyaki
Delhaize logo
  • Bento: Japanse omelet -  Amagoyaki

Bento: Japanse omelet - Amagoyaki

Bento: Japanse omelet -  Amagoyaki
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 cm daikon
  • 1 dl miso
  • 15 g suiker
  • 1 el mirin
  • 1 el sojasaus
  • 1 mespunt zout
  • 1 vel nori
  • 1 el arachideolie
  • 6 eieren
  • 4 cm daikon
  • 1 dl miso
  • 15 g suiker
  • 1 el mirin
  • 1 el sojasaus
  • 1 mespunt zout
  • 1 vel nori
  • 1 el arachideolie
  • 6 eieren

Begin met koken

: 20 min
1
Schil en rasp de daikon. Laat 10 min rusten en knijp uit.
2
Klop de eieren los. Meng de miso met de suiker, sojasaus, mirin en het zout. Roer door de eieren en klop nogmaals los.
3
Zet een pan (bij voorkeur een vierkante of rechthoekige) op het vuur met de olie. Giet een deel van het eimengsel in de pan, voor een dun omelet, en bak even. Wanneer de onderkant gestold is, rol je ze op en leg je ze aan de kant in de pan. Giet er opnieuw wat eimengsel in en laat weer even stollen. Rol het eerste rolletje omelet in deze tweede zodat je een grotere rol krijgt. Herhaal dit tot de eieren op zijn.
4
Snijd de rol omelet in stukjes van dezelfde grootte.
5
Snijd reepjes van 1 cm breed van het nori-vel en rol een bandje nori rond elk stukje ei. Serveer met geraspte daikon.
1
Schil en rasp de daikon. Laat 10 min rusten en knijp uit.
2
Klop de eieren los. Meng de miso met de suiker, sojasaus, mirin en het zout. Roer door de eieren en klop nogmaals los.
3
Zet een pan (bij voorkeur een vierkante of rechthoekige) op het vuur met de olie. Giet een deel van het eimengsel in de pan, voor een dun omelet, en bak even. Wanneer de onderkant gestold is, rol je ze op en leg je ze aan de kant in de pan. Giet er opnieuw wat eimengsel in en laat weer even stollen. Rol het eerste rolletje omelet in deze tweede zodat je een grotere rol krijgt. Herhaal dit tot de eieren op zijn.
4
Snijd de rol omelet in stukjes van dezelfde grootte.
5
Snijd reepjes van 1 cm breed van het nori-vel en rol een bandje nori rond elk stukje ei. Serveer met geraspte daikon.
Nutritionele informatie
Energie: 174 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Lactose vrij
Brunch,Moederdag
Overig
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Witte radijs
4 cm

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Miso soup
Saitaku Miso soup
2 × 88 gr
2
85
Mirin seasoning
Saitaku Mirin seasoning
150 gr
3
85
Saus | Soja
Suzi Wan Saus | Soja
14,3 cl
4
15
Saitaku | Nori | Snack
Saitaku Saitaku | Nori | Snack
10 gr
3
29
Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69

Reeds in je keuken

Suiker | Vervanger
Zusto Suiker | Vervanger
300 gr
4
29
Zeezout | Fijn | Jodium
Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
125 gr
0
69
Olie | Arachide
Delhaize Olie | Arachide
1 l
  • little-lione.external.82792960.svg
3
19
Totaal:
€18,68

Deze recepten kan je ook leuk vinden