1
Schil en rasp de daikon. Laat 10 min rusten en knijp uit.
2
Klop de eieren los. Meng de miso met de suiker, sojasaus, mirin en het zout. Roer door de eieren en klop nogmaals los.
3
Zet een pan (bij voorkeur een vierkante of rechthoekige) op het vuur met de olie. Giet een deel van het eimengsel in de pan, voor een dun omelet, en bak even. Wanneer de onderkant gestold is, rol je ze op en leg je ze aan de kant in de pan. Giet er opnieuw wat eimengsel in en laat weer even stollen. Rol het eerste rolletje omelet in deze tweede zodat je een grotere rol krijgt. Herhaal dit tot de eieren op zijn.
4
Snijd de rol omelet in stukjes van dezelfde grootte.
5
Snijd reepjes van 1 cm breed van het nori-vel en rol een bandje nori rond elk stukje ei. Serveer met geraspte daikon.
1
Schil en rasp de daikon. Laat 10 min rusten en knijp uit.
2
Klop de eieren los. Meng de miso met de suiker, sojasaus, mirin en het zout. Roer door de eieren en klop nogmaals los.
3
Zet een pan (bij voorkeur een vierkante of rechthoekige) op het vuur met de olie. Giet een deel van het eimengsel in de pan, voor een dun omelet, en bak even. Wanneer de onderkant gestold is, rol je ze op en leg je ze aan de kant in de pan. Giet er opnieuw wat eimengsel in en laat weer even stollen. Rol het eerste rolletje omelet in deze tweede zodat je een grotere rol krijgt. Herhaal dit tot de eieren op zijn.
4
Snijd de rol omelet in stukjes van dezelfde grootte.
5
Snijd reepjes van 1 cm breed van het nori-vel en rol een bandje nori rond elk stukje ei. Serveer met geraspte daikon.