1
Snijd de sjalotten fijn en bak ze in de boter bruin op een middelhoog vuur.
2
Voeg de suiker toe en roer. Zet het vuur een beetje hoger en laat enkele minuten karamelliseren.
3
Blus met de ‘Jack Daniels’ en voeg de mosterd, de ketchup en de sojasaus toe. Laat nog 10 min. sudderen.
5
Wrijf de ribben in met peper, Himalayazout en de fijngehakte tijm en gril ze op de barbecue. Dien op met de saus.
1
Snijd de sjalotten fijn en bak ze in de boter bruin op een middelhoog vuur.
2
Voeg de suiker toe en roer. Zet het vuur een beetje hoger en laat enkele minuten karamelliseren.
3
Blus met de ‘Jack Daniels’ en voeg de mosterd, de ketchup en de sojasaus toe. Laat nog 10 min. sudderen.
5
Wrijf de ribben in met peper, Himalayazout en de fijngehakte tijm en gril ze op de barbecue. Dien op met de saus.