1
Bak de kip op een zacht vuurtje. Laat afkoelen en snijd in kleine stukjes.
2
Snijd de wortelen, de komkommer, het rode pepertje en de mango in fijne julienne. Snijd de sla in reepjes en halveer de kerstomaatjes.
3
Maak de vinaigrette: meng de honing, het limoensap en de sojasaus.
4
Snijd het stokbrood in 2 en beleg met alle ingrediënten. Besprenkel met de vinaigrette en werk af met enkele blaadjes koriander en munt.
1
Bak de kip op een zacht vuurtje. Laat afkoelen en snijd in kleine stukjes.
2
Snijd de wortelen, de komkommer, het rode pepertje en de mango in fijne julienne. Snijd de sla in reepjes en halveer de kerstomaatjes.
3
Maak de vinaigrette: meng de honing, het limoensap en de sojasaus.
4
Snijd het stokbrood in 2 en beleg met alle ingrediënten. Besprenkel met de vinaigrette en werk af met enkele blaadjes koriander en munt.