1
Verwarm de oven voor op 160°C. Houd 1 kleine banaan apart en plet de andere met een vork fijn. Meng er de bloem, de eieren, de licht gesmolten boter, de havervlokken, de rietsuiker en het zout onder.
2
Breek de grootste noten uit de mix in stukken en meng alles onder het deeg.
3
Bekleed een grote cakevorm met bakpapier en schep er het deeg in. Snijd de kleine banaan overlangs in 2 en leg ze op het deeg. Bak naargelang de afmetingen van de bakvorm 1 u 15 à 1 u 30 in de oven (houd in het oog).
4
Laat 10 min. rusten, ontvorm en laat op een rooster afkoelen.
5
Serveer bij het ontbijt (of als vieruurtje) met een yoghurt of een gewoon kopje thee.
1
Verwarm de oven voor op 160°C. Houd 1 kleine banaan apart en plet de andere met een vork fijn. Meng er de bloem, de eieren, de licht gesmolten boter, de havervlokken, de rietsuiker en het zout onder.
2
Breek de grootste noten uit de mix in stukken en meng alles onder het deeg.
3
Bekleed een grote cakevorm met bakpapier en schep er het deeg in. Snijd de kleine banaan overlangs in 2 en leg ze op het deeg. Bak naargelang de afmetingen van de bakvorm 1 u 15 à 1 u 30 in de oven (houd in het oog).
4
Laat 10 min. rusten, ontvorm en laat op een rooster afkoelen.
5
Serveer bij het ontbijt (of als vieruurtje) met een yoghurt of een gewoon kopje thee.