1
Gril de spareribs kort aan de 2 kanten op de barbecue. Bedek 2 vellen aluminiumfolie telkens met een vel bakpapier en wikkel de spareribs in deze dubbele papilloten. Leg ze op de kanten van de barbecue en bak ze 1 u. Draai de papillotten af en toe om.
2
Snijd het vel van de tomaten lichtjes kruiselings in en dompel ze 30 sec. in een kookpot kokend water. Giet ze af, schil ze, ontpit ze en snijd ze in stukken. Verwarm de azijn, de suiker en de ontpitte halve rode peper. Laat 2 min. op een vrij hoog vuur inkoken. Voeg de tomaten toe, laat 5 min. op een vrij hoog vuur pruttelen, giet in een kom en laat afkoelen. Kruid met peper en zout.
3
Trek het vlees van de spareribs in stukjes. Snipper de lente-uitjes fijn.
4
Snijd de courgettes in lange plakjes en smeer ze in met olijfolie. Gril ze kort aan de 2 kanten op de barbecue. Kruid met peper en zout.
5
Snijd de broodjes in 2 en gril ze op de barbecue. Beleg de broodjes met de tomatensaus, pulled pork, gegrilde courgetteplakjes en lente-uitjes. Smakelijk!
1
Gril de spareribs kort aan de 2 kanten op de barbecue. Bedek 2 vellen aluminiumfolie telkens met een vel bakpapier en wikkel de spareribs in deze dubbele papilloten. Leg ze op de kanten van de barbecue en bak ze 1 u. Draai de papillotten af en toe om.
2
Snijd het vel van de tomaten lichtjes kruiselings in en dompel ze 30 sec. in een kookpot kokend water. Giet ze af, schil ze, ontpit ze en snijd ze in stukken. Verwarm de azijn, de suiker en de ontpitte halve rode peper. Laat 2 min. op een vrij hoog vuur inkoken. Voeg de tomaten toe, laat 5 min. op een vrij hoog vuur pruttelen, giet in een kom en laat afkoelen. Kruid met peper en zout.
3
Trek het vlees van de spareribs in stukjes. Snipper de lente-uitjes fijn.
4
Snijd de courgettes in lange plakjes en smeer ze in met olijfolie. Gril ze kort aan de 2 kanten op de barbecue. Kruid met peper en zout.
5
Snijd de broodjes in 2 en gril ze op de barbecue. Beleg de broodjes met de tomatensaus, pulled pork, gegrilde courgetteplakjes en lente-uitjes. Smakelijk!