1
Snij de visfilets in grove blokjes en doe in een mixerkom.
2
Voeg de eidooier en de groene kerriepasta toe.
4
Maak de handen nat en rol kleine balletjes ter groottte van een knikker.
5
Verwarm de arachideolie in een antikleefpan en laat er de balletjes aan elke zijde in aanbakken.
6
Leg op keukenpapier en zet opzij.
7
Doe de room in een kom en voeg de wasabi toe. Meng tot een homogene massa.
8
Snij de avocado's in twee en verwijder de pit met een mes.
9
Giet een halve eetlepel room in de holte waar de pit zat en bedek met drie balletjes.
10
Leg op de borden en lepel er een beetje saus rond.
1
Snij de visfilets in grove blokjes en doe in een mixerkom.
2
Voeg de eidooier en de groene kerriepasta toe.
4
Maak de handen nat en rol kleine balletjes ter groottte van een knikker.
5
Verwarm de arachideolie in een antikleefpan en laat er de balletjes aan elke zijde in aanbakken.
6
Leg op keukenpapier en zet opzij.
7
Doe de room in een kom en voeg de wasabi toe. Meng tot een homogene massa.
8
Snij de avocado's in twee en verwijder de pit met een mes.
9
Giet een halve eetlepel room in de holte waar de pit zat en bedek met drie balletjes.
10
Leg op de borden en lepel er een beetje saus rond.