1
Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de aubergines ontdooien.
2
Verwarm een grillpan. Snijd de halloumiblokken telkens in 6 plakjes. Smeer ze lichtjes in met olie en gril ze aan de 2 kanten, op een hoog vuur. Wikkel elk stuk halloumi in 1 plakje aubergine en schik ze in een ovenschaal. Warm ze 5 min in de oven op.
3
Haal de pitjes uit de granaatappel (snijd hem horizontaal in 2 en klop de pitjes uit elke helft). Meng de yoghurt met het geperste teentje knoflook, 1 gehakt takje munt, peper en zout.
4
Serveer de auberginerolletjes met de yoghurtsaus. Werk ze af met gehakte munt en granaatappelpitjes. Geef er geroosterd pitabrood bij.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de aubergines ontdooien.
2
Verwarm een grillpan. Snijd de halloumiblokken telkens in 6 plakjes. Smeer ze lichtjes in met olie en gril ze aan de 2 kanten, op een hoog vuur. Wikkel elk stuk halloumi in 1 plakje aubergine en schik ze in een ovenschaal. Warm ze 5 min in de oven op.
3
Haal de pitjes uit de granaatappel (snijd hem horizontaal in 2 en klop de pitjes uit elke helft). Meng de yoghurt met het geperste teentje knoflook, 1 gehakt takje munt, peper en zout.
4
Serveer de auberginerolletjes met de yoghurtsaus. Werk ze af met gehakte munt en granaatappelpitjes. Geef er geroosterd pitabrood bij.