1
Breng het water aan de kook in een steelpan. Haal van het vuur, voeg de zakjes kamillethee toe en laat volledig afkoelen.
2
Doe de ontpitte abrikozen in een mixer of blender en voeg de bloemsuiker, het citroensap en de kamille-infusie toe. Mix tot je een dunne puree krijgt.
3
Meng de abrikozenpuree met de yoghurt. Voeg de stijfgeklopte eiwitten toe en verdeel over enkele glaasjes. Laat minstens 1 u rusten in de koelkast vooraleer op te dienen.
4
Snijd de 'Grootmoeder'-abrikozen in kleine blokjes en meng met de honing. Leg er enkele van op de mousses en dien dan op.
1
Breng het water aan de kook in een steelpan. Haal van het vuur, voeg de zakjes kamillethee toe en laat volledig afkoelen.
2
Doe de ontpitte abrikozen in een mixer of blender en voeg de bloemsuiker, het citroensap en de kamille-infusie toe. Mix tot je een dunne puree krijgt.
3
Meng de abrikozenpuree met de yoghurt. Voeg de stijfgeklopte eiwitten toe en verdeel over enkele glaasjes. Laat minstens 1 u rusten in de koelkast vooraleer op te dienen.
4
Snijd de 'Grootmoeder'-abrikozen in kleine blokjes en meng met de honing. Leg er enkele van op de mousses en dien dan op.