1
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze 20 min. in kokend gezouten water. Giet ze af, plet tot puree en breng op smaak.
2
Bak de amandelschilfers op een matig vuurtje goudbruin in een antiaanbakpan, zonder toevoeging van vetstof.
3
Breng 6,3 cl water en 15 g boter in een steelpan aan de kook. Haal de pan van het vuur, voeg de bloem in één keer toe en meng krachtig met een houten lepel tot een bol die van de bodem loskomt. Roer er het ei onder. Meng 100 g van dit soezendeeg met 200 g puree. Voeg de gehakte bieslook toe en breng verder op smaak. Verwarm een wafelijzer, beboter het en bak 4 wafels op de gebruikelijke manier.
4
Snijd de brie in dikke plakjes, leg ze op de warme wafels, met een beetje confituur. Werk af met blauwe bessen, amandelschilfers en waterkers. Dien meteen op.
1
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze 20 min. in kokend gezouten water. Giet ze af, plet tot puree en breng op smaak.
2
Bak de amandelschilfers op een matig vuurtje goudbruin in een antiaanbakpan, zonder toevoeging van vetstof.
3
Breng 6,3 cl water en 15 g boter in een steelpan aan de kook. Haal de pan van het vuur, voeg de bloem in één keer toe en meng krachtig met een houten lepel tot een bol die van de bodem loskomt. Roer er het ei onder. Meng 100 g van dit soezendeeg met 200 g puree. Voeg de gehakte bieslook toe en breng verder op smaak. Verwarm een wafelijzer, beboter het en bak 4 wafels op de gebruikelijke manier.
4
Snijd de brie in dikke plakjes, leg ze op de warme wafels, met een beetje confituur. Werk af met blauwe bessen, amandelschilfers en waterkers. Dien meteen op.