1
Verwarm de oven voor op 250°C.
2
Prik enkele gaatjes in de kerstomaatjes.
3
Hak de oregano en de basilicumblaadjes grof. Houd enkele basilicumblaadjes apart voor de afwerking.
4
Spreid met de handen de deegbol in een cirkelvorm uit op een bakplaat en bestrijk met de passata.
5
Bestrooi met de fijngehakte oregano en de basilicum. Verdeel de olijven, de emmentaler en de kerstomaatjes over het deeg. Druppel er de olijfolie over.
6
Bak ± 10 min. in de zeer hete oven. De kerstomaatjes moeten een beetje gekleurd zijn.
7
Werk net voor het opdienen af met de rucola, enkele basilicumblaadjes en peper en zout.
1
Verwarm de oven voor op 250°C.
2
Prik enkele gaatjes in de kerstomaatjes.
3
Hak de oregano en de basilicumblaadjes grof. Houd enkele basilicumblaadjes apart voor de afwerking.
4
Spreid met de handen de deegbol in een cirkelvorm uit op een bakplaat en bestrijk met de passata.
5
Bestrooi met de fijngehakte oregano en de basilicum. Verdeel de olijven, de emmentaler en de kerstomaatjes over het deeg. Druppel er de olijfolie over.
6
Bak ± 10 min. in de zeer hete oven. De kerstomaatjes moeten een beetje gekleurd zijn.
7
Werk net voor het opdienen af met de rucola, enkele basilicumblaadjes en peper en zout.