1
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af, spoel ze onder koud water, laat ze uitlekken en laat ze volledig afkoelen.
2
Doe alle ingrediënten van de dressing in de beker van de hakmolen of de mixer, kruid met peper en zout en mix fijn.
3
Snijd de komkommer, de appel en de paprika in kleine blokjes. Doe ze in een slakom en voeg ¾ van de tuinkers toe, de uitgelekte mais en de grofgehakte amandelen. Meng er de pasta, peper, zout, het sap van de halve citroen en een scheutje olijfolie onder.
4
Snijd de pensen in dikke schijfjes, rijg ze op satéstokjes en bak ze goudbruin, in een braadpan met de boter en 1 el olijfolie.
5
Dresseer de pastasalade op de borden, voeg de brochettes toe en besprenkel met een beetje dressing. Werk af met de rest van de tuinkers en de gebakken uitjes.
1
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af, spoel ze onder koud water, laat ze uitlekken en laat ze volledig afkoelen.
2
Doe alle ingrediënten van de dressing in de beker van de hakmolen of de mixer, kruid met peper en zout en mix fijn.
3
Snijd de komkommer, de appel en de paprika in kleine blokjes. Doe ze in een slakom en voeg ¾ van de tuinkers toe, de uitgelekte mais en de grofgehakte amandelen. Meng er de pasta, peper, zout, het sap van de halve citroen en een scheutje olijfolie onder.
4
Snijd de pensen in dikke schijfjes, rijg ze op satéstokjes en bak ze goudbruin, in een braadpan met de boter en 1 el olijfolie.
5
Dresseer de pastasalade op de borden, voeg de brochettes toe en besprenkel met een beetje dressing. Werk af met de rest van de tuinkers en de gebakken uitjes.