Van ruwe granen tot een ontbijt in je kom.

De filosofie van Kellogg’s is eenvoudig: we doen altijd ons best om jou het allerbeste te geven.
Alles start bij de graankorrels. We werken nauw samen met landbouwers en lokale producenten om de granen te selecteren die in onze producten worden gebruikt – zoals tarwe uit Groot-Brittannië, rijst uit Spanje en Italië, of maïs uit Argentinië.
 
Met deze pure granen creëren we een brede waaier aan ontbijtgranen zoals Kellogg’s Corn Flakes, Rice Krispies, All-Bran en nog veel meer. We combineren ze met andere ingrediënten zoals chocolade, fruit of honing, en voegen vitamines en mineralen toe.
Ontbijtgranen worden gemaakt volgens een eenvoudig productieproces, op basis van één of meerdere graansoorten. Daarbij staat stomen centraal: dit proces zet zetmeel om in eenvoudigere koolhydraten die makkelijker te verteren zijn.
 
Van ruwe granen op het veld tot ontbijtgranen in je kom elke ochtend het allerbeste op tafel, voor het hele gezin.

Filteren