Recept zoekresultatenWarme chocolademoelleux, sorbet van amandelmelk, speculooscrumble en groene appel
Delhaize logo
  • Warme chocolademoelleux, sorbet van amandelmelk, speculooscrumble en groene appel
    D

Warme chocolademoelleux, sorbet van amandelmelk, speculooscrumble en groene appel

door Yves Mattagne
Warme chocolademoelleux, sorbet van amandelmelk, speculooscrumble en groene appelD
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
  • 25 g amandelschilfers
  • 2 chocolademoelleux
  • 1 groene appel
  • 2 el Luikse siroop
  • 2 takjes munt
  • 4 sorbetbolletjes met amandelmelk
  • 4 stukken speculooskoek
  • 25 g amandelschilfers
  • 2 chocolademoelleux
  • 1 groene appel
  • 2 el Luikse siroop
  • 2 takjes munt
  • 4 sorbetbolletjes met amandelmelk
  • 4 stukken speculooskoek